poze flori florii i floricele prin copii atingem stele
poze flori florii i floricele prin copii atingem stele poze flori florii i floricele prin copii atingem stele poze flori florii i floricele prin copii atingem stele

Flori, Florii și floricele, prin Copii atingem Stele!

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 8 Aprilie 2017 12:00 - Sâmbătă 8 Aprilie 2017
Muzeul Satului, Şos. Kiseleff nr. 28-30, sector 1, cod postal 011347, Bucureşti,

Categorii: Alte Evenimente

”flori, Florii și floricele, prin Copii atingem Stele” este un eveniment caritabil organizat alături de Asociatia PAVEL (Primind Ajutor, Viața Este Luminoasă)*, asociația părinților cu copii bolnavi de cancer, leucemii și anemii grave.

Cum le stă cel mai bine florilor? În buchet! :) Dar oamenilor? Împreună! ♥

Sâmbătă, 8 aprilie 2017, la Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" între orele 12:00 – 19:00, vă invităm să ne adunăm în buchete de bucurie și de voie bună!

”flori, Florii și floricele, prin Copii atingem Stele” este un eveniment caritabil organizat alături de Asociatia PAVEL (Primind Ajutor, Viața Este Luminoasă)*, asociația părinților cu copii bolnavi de cancer, leucemii și anemii grave.

Scopul evenimentului este de a fi alături de copiii cu diagnostic oncologic prin strângerea de fonduri pentru susținerea proiectelor dedicate tratamentului. La copii, cancerul este curabil în proporție de 98%, dacă se descoperă la timp, în fazele inițiale, și dacă beneficiază de tratamentul adecvat.

Cu drag v-am pregătit:

*Cine poartă România, dăruiește Bucuria: facem fotografii la minut în straie populare românești - prietenii de la Memories Fairy aduc o cabină foto în aer liber, noi vă punem la dispoziție costume tradiționale pentru întreaga familie, iar fotografiile în care voi purtați România vor fi printate pe loc sub formă de magneți foto. Astfel ne vom aminti că avem magnet la tradițiile de fapte bune. :)
La căsuța cu minuni vom avea oaspeți de seamă, oameni care fac bine României prin faptele lor, pe care îi veți putea cunoaște la eveniment - și pe care îi puteți lua acasă pe-un magnet. :)
* Aranjamente florale oferite de Floraria Iris – de bucurat florile care vă înmiresmează viața! Vom începe încă de sâmbătă sărbătoarea Floriilor, așa că la noi veți găsi flori care vor înflori bucurie și în viața copilașilor. Și desigur, dacă aveți nume de floare, cu atât mai mult vă așteptăm alături de noi, să vă dăruim din fericire!
* Împletituri realizate de Povești de Împletit – pentru că împletim bucuria, și le oferim doamnelor și domnișoarelor un răsfăț ca-n basmele cu Ilene Cosânzene.
* Decorațiuni și suveniruri manufacturate de copiii internați la Fundeni: cei prezenți vor putea face ca, prin donațiile realizate, poveștile acestor copii să treacă din frumoasa lume a basmului în lumea prezentului.

Fiecare produs cumpărat (magnet foto, aranjament floral, suveniruri) înseamnă o donație pentru copiii aflați în lupta cu cancerul.

* www.asociatiapavel.ro este o organizație nonprofit, apolitică și fără apartenență religioasă. Înființată în mai 1996, cu 21 de ani de activitate, asociația oferă servicii socio-psiho-educaționale copiilor cu cancer și familiilor acestora: asistență socială și juridică, școală de spital, terapii prin arte combinate, terapie multisenzorială, ajutor umanitar pentru situaţii de urgenţă, găzduire gratuită în Casa părinţilor, tabere și excursii. Evenimentul va fi și un bun prilej de a înțelege care sunt manifestările și primele semne de îngrijorare ale cancerului la copii.

Partenerii evenimentului: Memories Fairy, Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, Floraria Iris, Povești de Împletit.

Organizatori: Asociația P.A.V.E.L. & Camelia Capitanu.

Anul acesta, pentru Florii, culegem florile răsărite din suflet!
Oameni Buni, haideți la făcut minuni!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1441146949282726/?active_tab=about

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 512
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

cristiana iuliana bobaru

Adaugat in urma cu 1197 zile, 04 Apr. 2017

Adaugat de Cristiana-Iuliana10185

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Bucuresti
concert celine dion in 2021

Concert Celine Dion in 2021

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
rock metal nation fest 2

Rock Metal Nation Fest #2

Bucuresti, Bucuresti. 18 Sep 2020 - 19 Sep 2020
concert judas priest

Concert Judas Priest

Bucuresti, Bucuresti. Marţi 21 Iulie 2020
metal show tib

Metal Show & TIB

Bucuresti, Bucuresti. 29 Sep 2020 - 2 Oct 2020
  • Ai ceva de zis?

    .