poze ga ca lui creionel curs de desen copii 5 7 ani
poze ga ca lui creionel curs de desen copii 5 7 ani

Gașca lui Creionel - Curs de desen Copii 5-7 ani

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 30 Martie 2016 17:00
Institutul pentru Fericire, Blvd. Dacia, nr. 14 (etaj 6, interfon 17C)

Categorii: Alte Evenimente

Gașca lui Creionel vrea să creacă!

Princhindelul tău e neastâmpărat și vrea să coloreze tot ce vede? Ne spuneți că abia a început să descopere că poate scrie și uni cât mai multe linii și puncte pentru a numi forma proaspăt desenată floare, sau casă, sau pisică?! Și cine-l poate contrazice? Noi nu, chiar nu! Echipa Interaktiv University îl încurajează și te invită pe tine să-i faci cunoștință cu Lumea Creionely printr-un curs de desen la finalul căruia cel mic va pleca acasă cu o mini – cărticică de 60 de pagini, în care se vor regăsi toate poveștile inventate împreună cu noi.

Începând cu 30 martie, în fiecare miercuri seara, de la ora 17 :00 la ora 19 :00, în frumosul spațiu de la Institutul pentru Fericire ne vom împrieteni, ne vom juca și vom comunica desenând și colorând pentru a crea povești cu veselii noștri Punctilici, Hașurici, Liniuță, Cerculeț și Pătrățel, toți prieteni în Gașca lui Creionel!

Nely Drăghici va fi trainerul care va ghida profesionist pașii copilului tău către această lume în care imaginația și creativitatea sunt singurele legi care guvernează. Ea are o bogată experiență în domeniul artistic, în lucrul cu adulții și copiii, iar din 2008 este antreprenor, realizând numeroase proiecte de amenajare decorativă pentru spații cu diverse destinații (grădinițe, școli, săli spectacol, restaurante). Pe lângă multe proiecte creative pe care le are în portofoliu, va spunem sigur ca unul ii va fascina pe cei mici: a lucrat într-un studio de desene animate.

Vino și înscrie-ți juniorul la curs și fii sigur că va învăța să îmbine elementele ludice cu cele practice, să relaționeze și să comunice în timp ce își dezvoltă îndemânarea prin crearea personajelor preferate. La final veți avea în familie o amintire autentică – prima lui carte!

La curs pot fi înscriși copiii cu vârste curpinse între 5 și 7 ani. Cursul de desen are 8 ședințe, organizate în două module. Puteți plăti per modul (250 RON) sau întreg cursul odată și veți primi un discount.

Înscrierea și plata se pot face ONLINE, prin intermediul prietenilor noștri de
la Institutul pentru Fericire.

Creionel abia așteaptă să își întâlnească noii prieteni!

*Interaktiv University se axează pe dezvoltarea personală și profesională a copiilor, tinerilor și adulților îmbinând teoria și practica într-un sistem inovativ și interactiv de evenimente (ateliere) și experiențe unice, memorabile.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/121038388290637/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 961
laura ducu

Adaugat in urma cu 2962 zile, 16 Mar. 2016

Adaugat de MissAltheea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 145

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .