poze gala superlativelor vip 2011

Gala Superlativelor VIP 2011

Bucuresti , Bucuresti. Luni 16 Ianuarie 2012 19:30
Bd. Mihail Kogalniceanu 70-72, sect. 5

Categorii: Alte Evenimente

Cea de-a XII-a editie a Galei Superlativelor VIP va avea loc luni, 16 ianuarie 2012, ora 19:30 la Opera Nationala din Bucuresti si sunt asteptate peste 500 de persoane din spatiul public romanesc, cei pe care revista VIP ii desemneaza ca reprezentantii de seama ai domeniilor in care activeaza.

Superlativele VIP 2011 continua demersul revistei VIP de evidentiere a personalitatilor care, dand dovada de profesionalism, excelenta si calitate in activitatea pe care o desfasoara, aduc o contributie semnificativa la dezvoltarea societatii romanesti devenind astfel promotorii evolutiei sociale.
Gala Superlativelor VIP este un eveniment elegant, in cadrul caruia vor urca pe scena cei mai importanti oameni ai anului pentru a fi recompensati pentru realizarile lor si pentru dedicatia pe care au depus-o in activitatea intreprinsa.
In mod traditional, in cadrul evenimentului sunt evidentiate competitivitatea si performanta care permit conturare unei noi imagini asupra succesului romanesc.
Obiectivul principal al acestui demers il constituie promovarea adevaratelor valori ale societatii romanesti si respingerea atitudinii negative care altereaza viata sociala si culturala prin indiferenta, superficialitate, kitsch, vulgaritate si false valori.
Prin acest demers revista VIP doreste sa atraga cititorii fideli si sa ii implice in desfasurarea Superlativelor VIP 2011 . Prin intermediul site-ului www.superlativelevip.ro, cititorii sunt indemnati sa faca un prim pas in a lua atitudine. Propunerile venite din partea publicului s-au concretizat in nominalizari, care pe baza votului vor desemna pe cei care vor urca pe scena in seara Galei pentru a fi premiati.
Cititorii revistei VIP au posibilitatea sa voteze personalitatile anului 2011 in perioada 20 decembrie 2011 – 12 ianuarie 2012. Prin intermediul site-ului www.superlativelevip.ro ii pot desemna pe cei care, datorita dedicatiei si rezultatelor deosebite obtinute in activitatea intreprinsa de-a lungul anului 2011, merita sa primeasca distinctia Superlativelor VIP.
Pentru a afla cine sunt cei nominalizati sa primeasca distinctia din partea revistei VIP, dar si pentru mai multe detalii legate de desfasurarea Superlativelor VIP site-ul www.superlativelevip.ro pune la dispozitie toate informatiile necesare.

Mai multe detalii: http://www.superlativelevip.ro/

Comenteaza pe Facebook
madalina petrescu

Adaugat in urma cu 4489 zile, 04 Ian. 2012

Adaugat de Madalina Petrescu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .