poze grow

GROW

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 3 Februarie 2013 08:00 - Miercuri 13 Martie 2013

Categorii: Alte Evenimente

Dacă ești elev în clasa a 9-a sau a 10-a și vrei să faci ceva diferit, să experimentezi un alt mod de învățare alături de traineri internaționali, Școala de Valori în parteneriat cu AIESEC organizează pentru tine în perioada 1 decembrie 2012 - 23 ianuarie 2013 înscrierile pentru proiectul GROW.

GROW este singurul program inovativ de educație non-formală din România construit pe un curriculum de 4 ani, cu scopul de a oferi tinerilor pe toată perioada liceului un conținut educațional complementar activității lor școlare.

Sesiunile de pregătire GROW pentru clasele a 9-a și a 10-a se vor desfășura timp de 6 săptămâni sub forma a 10 ateliere de lucru interactive în perioada 3 februarie - 13 martie 2013. Într-un mediu dominat de multiculturalitate și diversitate, participanții își vor dezvolta aptitudini utile indiferent de calea aleasă după finalizarea studiilor, vor învăța despre lucrul în echipă, managementul proiectelor, vorbitul în public și își vor consolida încrederea în sine prin provocări practice.
Principalele elemente caracteristice ale acestui program sunt internaționalismul - programul fiind susținut în limba engleză de studenți internaționali veniți în România prin organizația AIESEC, abordarea pe termen lung, conținutul educațional îmbunătățit continuu și acoperirea națională - proiectul desfășurându-se în cele mai mari 14 orașe din România (București, Brasov, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Sibiu, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Arad).
În Bucureşti, cursurile vor fi oferite de studenţi voluntari, recrutaţi cu mare atenţie din ţări precum: Brazilia, China, Vietnam, Indonezia şi Camerun. De altfel, ne propunem ca în ediţia din această primăvară, să avem aproximativ 270 de elevi participanţi.

Până acum, în program, au participat 5699 de elevi din 180 de licee, pregătiți de 246 studenți internaționali.

Proiectul GROW a fost desemnat in 2012 „Cel mai bun proiect de educație de tineret din România” de către Parlamentul European în cadrul Galei Charlemagne.
http://www.charlemagneyouthprize.eu/view/en/previous_winners/prev_winners_2012/national_winners_2012.html

Proiectul se bucură de sprijinul Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, BRD- Groupe Société Générale, Parlamentul European, Kruk Internațional, Decathlon, HP și Zentiva.

Pentru înscrieri vizitați site-ul proiectului GROW http://www.growedu.ro/apply/
Termenul limită de completare a formularului de înscriere este 23 ianuarie 2013.

Mai multe informații despre proiectele Școlii de Valori găsiți pe site-ul oficial al organizației http://www.scoaladevalori.ro/ .
Mai multe informații despre organizația AIESEC și proiectele derulate în prezent în România găsiți pe site-ul http://www.aiesec.ro/ .
..........................................................................................................................................................................
Şcoala de Valori este o organizaţie non-guvernamentală modernă ce are ca viziune dezvoltarea unei societăţi bazate pe valori prin educaţie inovativă. Punem sub semnul întrebării graniţele educaţiei tradiţionale şi creăm oportunitatea persoanelor de a accesa informaţii de valoare, experienţe de formare a caracterului, de a interacţiona cu modele pozitive şi de a avea expunere internaţională, cu scopul de a creşte responsabilitatea personală şi controlul fiecăruia asupra alegerilor personale.

AIESEC este cea mai mare organizație de tineri la nivel internațional, reunind 40 000 de membri din peste 110 de țări și teritorii. AIESEC reprezintă o platformă dedicată descoperirii și explorării potențialului de lideri al tinerilor în vederea transformării acestora în agenți de schimbare ai lumii de mâine.

AIESEC:
Karinna Calin
Team Leader – Grow Project ( 2013-Spring Edition )
karinna.calin@aiesec.net,
0733919388
http://www.aiesecbucharest.ro/

Scoala de Valori
Diana Pintilie
Head of Marketing and Communication
dianaelenapintilie@scoaladevalori.ro,
0742 473 154
www.scoaladevalori.roMai multe detalii: http://www.growedu.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3635

Eveniment postat de organizator

george

Adaugat in urma cu 3610 zile, 14 Ian. 2013

Adaugat de AIESEC Bucuresti

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

Alte Evenimente din Bucuresti
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
  • Ai ceva de zis?

    .