poze indiferenta ucide
poze indiferenta ucide

INDIFERENTA UCIDE

Bucuresti , Bucuresti. Luni 22 Septembrie 2014 07:30 - Vineri 26 Septembrie 2014
Str. Dr. Iacob Felix nr 89

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 500/1000000

Donează pentru viață, investește în viitor!

Asociația Moto Free Riders și Rock’n Regie organizează, în parteneriat cu Pemotoare.ro, Asociația Club Ford România și Lugera Café, în perioada 22-26 septembrie, campania “Indiferența ucide! Donează pentru viață, investește în viitor!”, campanie ce are ca scop salvarea unor vieți prin donarea de sânge, cunoscută fiind criza acută prin care trec spitalele din România.

Având în vedere că în urma donării se vor obține anumite beneficii (bonuri valorice), echivalentul în lei al acestora (dacă se optează pentru cedarea lor în vederea susţinerii acestei cauze) va fi folosit pentru a oferi unor copii instituționalizați șansa de a ieși din mediul relativ închis în care trăiesc si de a participa la activități interactive, culturale si recreative, sau pentru susţinerea unor copii cu rezultate deosebite la învăţătură (olimpici, câştigători de concursuri naţionale sau internaţionale), dar fără posibilităţi materiale deosebite. Numărul acestora se va stabili în funcție de numărul de donatori (numărul de bonuri valorice donate).

Persoanele care doresc să se implice se pot prezenta în perioada menționată la Centrul de Transfuzie Sanguină București, de pe strada Dr Felix nr. 89 (Piața Victoriei), începând cu orele 7:30.

Persoanele acceptate ca donator trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: vârsta cuprinsă între 18 și 60 de ani, greutate minimă 50 Kg, puls regulat (60 – 100 bătăi/minut), tensiune arterială sistolică între 100 şi 180 mmHg, să nu fi suferit în ultimele 6 luni intervenţii chirurgicale, să nu fi consumat grăsimi sau băuturi alcoolice cu cel puţin 48 de ore înaintea donării, să nu fi făcut tatuaj în ultimele șase luni, să nu se afle sub tratament pentru diferite afecțiuni (hipertensiune, boli de inimă, renale, psihice, hepatice, endocrine).

Nu pot dona sânge: femeile însărcinate, cele aflate în perioada de lăuzie sau în perioada menstrual, persoanele care suferă de hepatită (orice tip), TBC, sifilis, malaria, epilepsie sau alte boli neurologice, bruceloză, ulcer, diabet zaharat, afecțiuni cardiac, psoriazis, vitiligo, cancer, miopie forte (peste -6 dioptrii).

Puteți afla mai multe detalii privind condițiile ce trebuiesc îndeplinite de către cei ce doresc să doneze la adresa:http://ctsbucuresti.ro/conditii_admisibilitate.html
Vă provocăm să veniți alături de noi pentru a arăta că se poate.

Mai multe detalii: http://www.rocknregie.ro/indiferenta-ucide

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 972

Eveniment postat de organizator

barbu shoby victor

Adaugat in urma cu 2165 zile, 09 Sep. 2014

Adaugat de Barbu12927

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
asr aikido curs de aikido pentru adulti

ASR Aikido - Curs de aikido pentru adulti

Bucuresti, Bucuresti. 1 Sep 2020 - 1 Sep 2020
am abilitati arte martiale abilitati

AM.abilităţi („Arte Marţiale – Abilităţi”)

Bucuresti, Bucuresti. 1 Sep 2020 - 1 Sep 2020
asr jujutsu adul i 14

ASR Jujutsu, Adulți (+14)

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 2 Septembrie 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
  • Ai ceva de zis?

    .