poze international tattoo convention bucuresti 2016

International Tattoo Convention - Bucuresti 2016

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 14 Octombrie 2016 - Duminică 16 Octombrie 2016
Crystal Palace Ballrooms, Calea Rahovei nr. 198A, sector 5

Categorii: Alte Evenimente

Ești pregătit să scriem o nouă pagina din cartea International Tattoo Convention Bucharest? Anul acesta povestea va avea loc pe 14, 15 și 16 octombrie, într-o locație elegantă și maiestoasă: Crystal Palace Ballroom din București - chiar în inima orașului, lângă Casa Poporului, în spatele Pieței de Flori Coșbuc.

De-a lungul istoriei oamenii au ales să își exprime emoțiile și sentimentele în multe feluri însă de data aceasta desenele și pictura au un loc aparte pentru noi. Artiștii tatuatori și cei specializați în piercing folosesc pielea și corpul uman ca pânze pentru adevărate opere de artă. De ce să nu îți porți povestea sau un moment special din viață într-un mod original?
Artiștii participanți la convenție, renumiți atât pe plan local cât și internațional, sunt gata să te călăuzească prin lumea fascinantă a culorilor și a desenelor pe piele. Fie că ești curios sau chiar îți dorești un tatuaj sau un piercing, sperăm că vei avea parte de o experiență de neuitat trăind încă o pagină din povestea noastră.

Ce ți-am pregătit anul acesta? Meniul obișnuit cu niscaiva surprize. Iată câteva dintre ele:

- Supranumit de revista Rolling Stone ca Regele Tatuajelor Rock’n’Roll, Paul Booth este responsabil de imaginile ce se regăsesc pe pielea membrilor formațiilor precum Slipknot, Mudvayne, Slayer, Pantera, Soulfly, sau Sepultura. Un monstru sacru al artei intunecate, Booth foloește aerograful pentru a își expimă sentimentele pe orice de la mașini la motociclete iar în momentul acesta deține un studio Art Fusion în New York.

- Emilio Gonzales, maestru în arta modificărilor corporale,
nelipsit în ultimii patru ani de la edițiile convenției, iți pregătește un show inedit alături de frumoasa America și de Rolf Buchholz, deținător al titlului Guinness de cel mai pierced bărbat din lume. Rolf are aproximativ 453 de cercei și a avut parte de aventuri precum refuzul de a putea intra într-o țară pentru că ar practica magia neagră.

- Femke Fatale, modelul pin up de renume internațional ne va încâta cu un show live de body piercing. Printre veleitățile sale se numără activitățile de model, hostess și de scriitoare.

- Death do us part Danger Show sunt Charlie și Rachel Atlas, un duo care forțează limitele unui Vaudeville modern. Cei doi soți readuc la viață un show pe muchie de cuțit, menit să te țină cu sufletul la gură.

Vei avea parte de concursuri, concerte, petreceri și activități variate, toate asezonate cu sunetul dulce al mașinuțelor de tatuat.
International Tattoo Convention Bucharest este un eveniment plin de culoare, talent, voie bună și zâmbete: un mod grozav de a găsi modalitâți inedite și originale de a-ți exprima personalitatea.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1141393835920993

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 689
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 1222 zile, 21 Sep. 2016

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1314

Alte Evenimente din Bucuresti
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 26 Ian 2020 - 26 Ian 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
curs autocad lt 2019

Curs Autocad LT 2019

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
  • Ai ceva de zis?

    .