poze join the band and work on your resolution

Join the Band and Work on Your Resolution

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 1 Februarie 2014 12:00 - Sâmbătă 1 Februarie 2014
Strada Benjamin Franklin, nr. 14

Categorii: Alte Evenimente

Inceputul de an aduce, ca de fiecare data, o lista noua de rezolutii. Band of Creators si-a facut lista, iar acum si-ar dori sa afle cum arata ale voastre. Mai mult decat atat, ne-ar placea, in masura in care putem, sa va ajutam sa le bifati pe toate pana la finalul anului.

Primul pas a fost chestionarul din newsletter si de pe pagina de Facebook, in urma caruia au aparut si primele concluzii: rezolutiile vizeaza o mai mare grija fata de propriul corp si mai mult timp pentru propriile pasiuni. Le vom lua in ordine, asa ca pe 1 februarie, ora 13:00 va asteptam la Band of Creators Designers’ Store, din strada Benjamin Franklin nr 14, unde vom avea invitata echipa “Iconic Detox by Camelia Sucu”. Discutia se va concentra pe un program de nutritie si lifestyle sanatos – de la teorie pana la practica, cu tot ce presupune ea. Vom afla cum arata un program detox, cand e cel mai indicat sa-l urmezi si care sunt efectele lui. Accesul in limita locurilor disponibile se face face pe baza unei rezervari la adresa de e-mail: band@bandofcreators.com.
Tot sambata, 1 februarie, la ora 4:00pm va prezentam noul designer din portofoliul Band of Creators: Ileana Ianachis, o tanara absolventa a Universitatii de Arte Decorative si Design din Bucuresti. Prima ei colectie, Storia, propune imprimeuri alb-negru si un stil minimalist, dar feminin in acelasi timp. Pe langa design vestimentar, Ileana lucreaza si ca stilist pentru cea mai mare televiziune din Romania.
Pentru ca in urma chestionarului multe dintre voi ne-ati spus ca va doriti sa alocati mai mult timp pasiunilor voastre, am invitat-o la aceasta intalnire pe Sandra Ecobescu, presedinte al “Fundatiei Calea Victoriei”. Fosta corporatista, Sandra este exemplu viu a ceea ce inseamna pasiune , entuziasm, perseverenta si puterea de a-ti schimba viata. Fundatia pe care ea o conduce propune cursuri si ateliere umaniste, iar Sandra va oferi o multime de alternative celor care vor sa-si dezvolte hobby-urile sau sa exploreze domenii noi.

Pentru confirmarea participarii la evenimentul Join the Band & Work on Your Resolution, de sambata, 1 februarie, ora 4:00pm, va rugam sa trimiteti un mail la band@bandofcreators.com. Accesul este gratuit dar numarul de locuri este limitat.

Band of Creators este o platforma de promovare si distributie a creatiilor designerilor romani prin magazinul online bandofcreators.com, prin intermediul showroomului Band of Creators Designers’ Store de pe strada Benjamin Franklin nr 14, dar si a evenimentelor de moda multibrand (fashionshows.bandofcreators.com). Porfoliul sau cuprinde 26 de designeri, precum 109, Florentina Giol, Smaranda Almasan, Alina Morar, Ana Maria Gal, Corina Vladescu, Moogu, Crepe Black Collar, Ioana Covalcic, Aer/ Wear sau Fandacsia.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/798774353472957/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 752

Eveniment postat de organizator

echipa bandofcreators

Adaugat in urma cu 3738 zile, 29 Ian. 2014

Adaugat de Echipa11165

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 22

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .