poze la parcul comercial militari florile sunt colorate speciale si v

La Parcul Comercial Militari florile sunt colorate, speciale şi v

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 15 Mai 2015 10:45

Categorii: Alte Evenimente

În perioada 14 mai – 17 iunie, în Parcul Comercial Militari (Carrefour, Galeria Comercială Carrefour Militari, Brico Depot, Norauto şi Mobexpert) înfloresc reducerile!

De ani buni, Parcul Comercial Militari este destinaţia preferată a locuitorilor din cartierul Militari şi din localităţile limitrofe ale Bucureştiului. Ofertele hipemarketului Carrefour şi diversitatea produselor din magazinele existente în galeria comercială, reuşesc să satisfacă cerinţele şi standardele ridicate ale clienţilor.
Pentru că este luna florilor, a prospeţimii şi a culorii, În Parcul Comercial Militari înfloresc reducerile. În perioada 14 mai – 17 iunie, Parcul Comercial Militari oferă clienţilor săi 50.000 de flori speciale, sub forma unor agăţătoare de clanţă, care aduc cu ele reduceri şi oferte greu de refuzat, atât în hipermarketul Carrefour cât şi în magazinele din Galeria Comercială Carrefour, Mobexpert, Norauto şi Brico Depot. Toţi clienţii care vor prezenta aceste flori în magazine vor beneficia de reducerile, discounturile şi ofertele pregătite special pentru ei.
Pentru a afla mai multe despre surprizele pe care vi le-am pregătit, vizitaţi-ne pe site-ul: http://www.militari-parc.ro



Despre Parcul Comercial Militari
Parcul Comercial Militari este prima zonă comercială modernă din România, care a prins contur în anul 2001, odată cu deschiderea primului şi celui mai mare hipermarket din România, operat de Carrefour şi a Galeriei Comerciale Militari.
Ulterior, în incinta parcului s-au mai deschis magazinele BricoDepot - cu o gamă esenţială de peste 11.500 de articole specializate în bricolaj la cele mai mici preţuri de pe piaţă, Mobexpert - care oferă o gamă variată de mobilier şi accesorii pentru casă şi
grădină şi Norauto - companie specializată în reparaţii auto de calitate şi comercializare a pieselor de schimb şi accesoriilor.
Pentru informatii suplimentare vizitaţi site-ul: www.militari-parc.ro

Mai multe detalii: http://www.militari-parc.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 725

Eveniment postat de organizator

ana precup

Adaugat in urma cu 3240 zile, 15 Mai. 2015

Adaugat de precupana

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 16

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .