poze la sun plaza timpul liber are acum si mai multa savoare

La Sun Plaza, timpul liber are acum si mai multa savoare!

Bucuresti , Bucuresti. Luni 28 Ianuarie 2013

Categorii: Alte Evenimente

Sun Plaza da tonul la distractie si relaxare si te asteapta cu si mai multe propuneri imbietoare de petrecere a timpului liber. De acum, in incinta centrului comercial, la etajul 1, poti sa descoperi atmosfera calda a celei mai noi cafenele canadiene Second Cup si poti incerca rafinatele specialitati italienesti ale restaurantului Osteria di David.

Motive sau ocazii sa iesi in oras si sa te relaxezi se gasesc in fiecare zi. Fie ca iti doresti sa petreci clipe placute in compania prietenilor ori familiei sau ai pofta sa te rasfeti gustand ceva bun, Sun Plaza te intampina la etajul 1 cu un mix generos si diversificat de restaurante si cafenele.
Vino in vizita si fa o calatorie gastronomica in jurul lumii! Opreste-te la Subway sau Pizza Hut, exploreaza gusturile de peste ocean si incarca-te cu energia marilor metropole. Savureaza exotismul Asiei de sud-est la restaurantul LI-WU sau invaluieste-te in mister oriental la B-Back Lebanese Food. Apoi intoarce-te “acasa” si incanta-ti simturile cu varietatea mancarurilor romanesti ca la mama acasa de la Scandia Sibiu, restaurantul deschis la sfarsitul anului trecut. Experienta calatoriei este acum completa, odata cu deschiderea Second Cup, cunoscutul brand de cafenele canadiene si a restaurantului italienesc Osteria di David.
In plus, daca incursiunea prin delicioasele specialitati adunate de prin lume ti-a facut pofta de o vacanta in adevaratul sens al cuvantului, afla ca de acum la Sun Plaza Shopping Center beneficiezi de serviciile TUI Travel Center, unul dintre cei mai importanti jucatori mondiali din industria turistica. Serviciile sigure si de calitate, consultanta in momentul cumpararii pachetului si larga paleta de destinatii si hoteluri oferite in exclusivitate definesc TUI Travel Center. Tie nu iti ramane decat sa te bucuri de cele mai bune oferte de vacanta!

Sun Plaza Shopping Center, Centrul Comercial din sudul capitalei, este un proiect dezvoltat de EMCT Romania si S IMMO AG. Deschis in februarie 2010, Sun Plaza vine in intampinarea clientilor cu trei abordari distincte: cumparaturi de baza (hipermarket, magazine de bricolaj si electrocasnice), zona de lifestyle, cu prezente de top din domeniul fashion (ancore pe suprafete medii si mari, magazine ale marcilor internationale), precum si o zona de divertisment si petrecere a timpului liber. Sun Plaza are o suprafata inchiriabila de 81,000 m2 si peste 210,000 m2 suprafata construita. Centrul are o parcare subterana cu 2,000 de locuri si o legatura directa cu statia de metrou Piata Sudului, realizata printr-un pasaj subteran.
www.sunplaza.ro
www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center

Pentru informatii suplimentare:
Florina Axinia, +40721200431, florina.axinia@next.advertising.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 681
ina zaifu

Adaugat in urma cu 4110 zile, 23 Ian. 2013

Adaugat de ina.zaifu

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 25

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .