poze legion run
poze legion run poze legion run poze legion run

Legion Run

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 16 Iunie 2018 10:00 - Sâmbătă 16 Iunie 2018
Strada Divertismentului, nr. 1, Autostrada Bucuresti-Pitesti, Divertiland Water Park

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 3000/4000

Legion Run, evenimentul internațional care îți schimbă perspectiva, acum în România

București, 27 Februarie – agenția Pandorra Story Style anunță lansarea evenimentului internațional fenomen, Legion Run în data de 16 Iunie 2018 la Divertiland Waterpark.
Legion Run este un brand care crește rapid în număr de evenimente și participanți, desfășurându-se până acum în Franța, Grecia, Ungaria, Bulgaria, Italia (Roma), Lituania (Vilnius), Ucraina (Kiev), iar anul acesta și în România.

Traseu de 5 km, 22 de obstacole - din care două vor fi în premieră în cadrul ediției de anul acesta din România, aventură și adrenalină, toate acestea sub egida Legion Run.

O cursă necompetitivă, orientată spre încurajarea spiritului de echipă, care susține provocarea propriilor limite și nu în ultimul rând, distracția și buna dispoziție!

Legion Run este o experiență unică, o competiție cu propriile forțe și o provocare de a-ți depăși propriile limite.
Nu este o competiție cu ceilalți participanți, nu se cronometrează, iar câștigători sunt cei care obțin sentimentul de mulțumire că și-au depășit limitele mentale și fizice, că au ieșit din zona de confort și că pot mult mai mult decât au crezut vreodată.

Legion Run este o aventură cu obstacole, noroi, gheață și sârmă ghimpată. Aventură, distracție și antrenament în echipă!
Înscrierile și achiziționarea biletelor se poate face direct de pe website-ul evenimentului, http://legionrun.com/locations/37-romania-2018, unde pot fi găsite o serie de informații utile, detalii despre obstacole și experiența participării la eveniment.
Cui de adresează Legion Run? Atât persoanelor fizice cât și companiilor, pentru că încurajează munca în echipă și colegialitatea.
Prin achiziționarea de bilete corporate, companiile au posibilitatea de a oferi angajaților un altfel de teambuilding și o experiență premium.
Companiile pot beneficia și de pachetele personalizate, care oferă o bună vizibilitate atât în cadrul evenimentului, cât și pe parcursul campaniei de promovare a evenimentului. Mai multe detalii aici: http://legionrun.com/corporate
Informații despre eveniment puteți găsi pe: website Legion Run, Facebook, Instagram, You Tube.
Pentru detalii și informații suplimentare, ne puteți scrie la adresa: romania@legionrun.com.

Partenerii media: Rock FM, stiintasitehnica.com, cariereonline.ro, eva.ro, cinemagia.ro, adpm.ro, thetrends.ro, healthandfitness.ro, pr-wave.ro, socialdiva.ro, ziare.com, business24.ro, garbo.ro, kudika.ro, 9am.ro, itennis.ro, gabrielsolomon.ro.
Eveniment susținut de: World Class România și Divertiland.

Franciza Legion Run în România este deținută de către Pandorra Story Style, agenție de campanii integrate și evenimente, unde poveștile devin proiecte pline de creativitate, entuziasm și dedicare. La Pandorra se găsesc soluții simple la probleme complexe, iar problemele înseamnă oportunități de dezvoltare și provocări.
Pentru că în viziunea Pandorra succesul fiecărui proiect începe întotdeauna cu o echipă de oameni pasionați și care se inspiră din viață!
Vrei să ne cunoști? https://www.pandorrastyle.ro/about-us/

Mai multe detalii: http://legionrun.com/ro/despre-noi

Pret bilet: 115 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1714

Eveniment postat de organizator

amalia alexandru

Adaugat in urma cu 1795 zile, 28 Feb. 2018

Adaugat de Ama_lexa

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs profesional autocad lt

Curs profesional Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
  • Ai ceva de zis?

    .