poze mall promenada gazduieste ziua nationala a africii

Mall Promenada gazduieste Ziua Nationala a Africii

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 28 Aprilie 2015 12:00

Categorii: Alte Evenimente

Pe 27 aprilie, mall Promenada a gazduit receptia Ambasadei Africii de Sud in Romania, cu ocazia zilei nationale. Acest eveniment a reprezentat o premiera pentru mall Promenada, fiind prima receptie diplomatica gazduita pe terasa unui centru comercial din Romania. Evenimentul a consolidat stransa legatura dintre NEPI, fondul de investitii ce detine proiectul din Calea Floreasca, si Africa de Sud.

Pe terasa mall-ului, invitatii au asistat la un concert interactiv, sustinut de catre doi celebri artisti sud-africani, pianistul Ben Schoeman si baritonul Njabulo Madlala. Laureati ai unora dintre cele mai importante premii din industria muzicala, cei doi au urcat pe cele mai mari scene ale lumii, Schoeman numarand inclusiv un recital la Festivalul George Enescu. Reprezentatia interactiva de pe terasa mall-ului a luat forma unui dialog muzical intre auditoriu si artisti, care spuneau povestea diverselor traditii sud-africane. La eveniment au luat parte reprezentanti ai Guvernului, membri ai unor organizatii internationale, membri ai corpului diplomatic, oameni de afaceri si prieteni ai Africii de Sud. Gazda de onoare a evenimentului a fost E.S., doamna Thenjiwe Ethel Mtintso, Ambasadorul Republicii Africii de Sud in Romania.

Incepand cu anul 1994, sud-africanii de pretutindeni aniverseaza anual, pe 27 aprilie, Ziua Libertatii, transformata in sarbatoare nationala. Evenimentul marcheaza organizarea primelor alegeri generale democratice, castigate de Congresul National African (ANC), in care Nelson Mandela a devenit primul presedintele de origine sud-africana al tarii. Receptia gazduita de mall Promenada a celebrat a 21-a aniversare a Zilei Libertatii.

Centrul comercial din Floreasca are deja legaturi stranse cu Africa de Sud, dupa ce, in 2014, a intrat in portofoliul fondului de investitii sud-african NEPI (New Europe Property Investments), unul dintre cei mai importanti investitori imobiliari din Romania. Evenimentul de aniversare a Zilei Nationale a Africii de Sud vine sa consolideze pozitia de top a mall Promenada in nordul Capitalei. Inca de la deschidere, in paralel cu imbunatatirea constanta a ofertei de shopping, centrul comercial s-a concentrat pe oferirea unor experiente inedite de divertisment si de petrecere a timpului liber, in special prin intermediul terasei verzi. Anul trecut, pe terasa centrului comercial, vizitatorii s-au putut bucura de proiectii de film, spectacole de teatru si concerte live.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 931
people

Adaugat in urma cu 3279 zile, 28 Apr. 2015

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .