poze noul monitor philips stil de viata mai sanatos al utilizatorilor
poze noul monitor philips stil de viata mai sanatos al utilizatorilor

Noul monitor Philips- stil de viata mai sanatos al utilizatorilor

Bucuresti , Bucuresti. Joi 28 Noiembrie 2013 12:00

Categorii: Alte Evenimente

Potrivit unui nou studiu realizat de MMD, alegerea unui echipament IT potrivit este esentiala pentru sanatatea celor care muncesc la birou. Odata cu lansarea noului model Philips de 24 inchi, MMD contribuie la un stil de viata mai sanatos

MMD lanseaza noul display Philips ErgoSensor de 24 inchi ce se va alatura gamei de monitoare ergonomice. Compania ia astfel pozitie in ceea ce priveste standardul de sanatate la locul de munca. Un studiu recent arata ca 80% din angajati acuza dureri si oboseala dupa o zi lunga petrecuta la birou, ceea ce dovedeste ca sanatatea este un subiect pe care producatorii trebuie sa-l ia in considerare.

Pentru a afla mai multe despre starea egonomiei la birou si provocarile pe care utilizatorii le intampina, MMD a realizat un studiu despre ergonomia spatiilor de lucru. Rezultatele studiilor, realizate in Germania, Suedia si Danemarca, sunt intr-adevar alarmante: peste 80% din utilizatori au experimentat dureri dupa o zi petrecuta in fata computer-ului, dar doar jumatate din angajatii din sectorul privat din Germania dispun de un display cu inatime ajustabila. Raspunsurile utilizatorilor din alte piete arata ca aceasta problema nu se limiteaza la Germania.

Fiind complet ajustabile pe inaltime, monitoarele Philips ErgoSensor combat problema pornind de la sursa. Asemenea celorlalte monitoare din serie, noul monitor de 24 inchi ErgoSensor din gama P permite ajustarea pe inaltime, rotirea si aplecarea ecranului; astfel, utilizatorii pot seta inaltimea si unghiul de vizualizare la nivelul cel mai potrivit – ceea ce reduce posibilitatea de aparitie a oboselii ochilor si durerilor de ceafa. Tehnologia AMVA LED ofera unghiuri de vizualizare largi, un contrast inalt si culori vii.

Cu toate acestea, tehnologia ErgoSensor este speciala mai ales prin modul de interactiune cu utilizatorii – iar noul monitor Professional de 24 de inchi nu face exceptie. Acesta poate detecta pozitia fetei si unghiul la care utilizatorii tin capul, poate masura distanta dintre ochii acestuia si monitor si sugera un mod de adaptare a pozitiei, sau corectarea distantei fata de ecran. Modelul monitorizeaza si timpul petrecut in fata monitorului, atentionand utilizatorii cand este timpul pentru o pauza.

“Noul monitor ErgoSensor de 24 de inchi este o noua marturie a angajamentului MMD de a imbunatati ergonomia spatiilor de lucru,” declara Thomas Schade, Vicepresedinte al MMD. „Asa cum arata studiul nostru, e loc de imbunatatire in modul in care birourile sunt echipate, pentru a contribui la sanatatea angajatilor; acesta este un lucru foarte important pentru noi. O ergonomie mai buna in birou inseamna si un plus de productivitate: spatiile de lucru moderne nu trebuie sa puna in pericol sanatatea sau eficienta angajatilor. O investitie timpurie in echipamentul potrivit se va reflecta foarte repede in rezultate palpabile.”

Monitorul LCD Philips Brilliance 241P4QRYES de 24 inchi cu ErgoSensor este disponibil in magazine la un pret de 1499 Lei.

Studiul este disponibil in link-ul de mai jos:
http://ipaper.ipapercms.dk/Philips/MMDRapport/

Specificatii tehnice – Philips 241P4QRYES
LCD panel type, size 24" (61.4 cm) AMVA LCD
Backlighting technology W-LED
Optimal resolution 1920 x 1080 @ 60 Hz
Viewing angle 178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Brightness 250 cd/m²
SmartContrast ratio 20.000.000:1
Pixel pitch 0.276 x 0.276 mm
Display colors 16.7 M
Smart Response time 4 ms (gray to gray)
Connectivity Display Port, DVI-D (digital, HDCP), VGA (Analog)
USB 2.0 x 4
Sync Input: Separate Sync, Sync on Green
Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out
Stand Height adjustment: 130 mm
Pivot: 90 degree, clockwise, auto pivot
Swivel: -65/65 degree
Tilt: -5/20 degree
Certificates and approvals EnergyStar 6.0, ErgoSensor, EPEAT Gold*, TCO edge, RoHS, Lead free, Mercury free


Despre MMD:
MMD este o companie detinuta de TPV, infiintata in 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips. MMD distribuie si comercializeaza exclusiv display-uri LCD Philips in intreaga lume. Combinand calitatile brandului Philips cu expertiza in productia display-urilor a TPV, MMD urmeaza o strategie rapida si eficienta pentru a lansa produse inovative pe piata. MMD conduce pietele din Europa de Vest, Orientul Mijlociu si Africa de la sediul central din Amsterdam. Estul Europei si CIS sunt sustinute de la sediul din Praga. Prin reteaua de parteneri locali, MMD colaboreaza cu toti marii distribuitori IT din Europa. Centrele de design si dezvoltare ale companiei sunt situate in Taiwan.

Comenteaza pe Facebook
people

Adaugat in urma cu 3794 zile, 28 Nov. 2013

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .