poze nouta ile lunii mai fundatia calea victoriei

NOUTĂȚILE lunii MAI: Fundatia Calea Victoriei

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 3 Mai 2016 19:00 - Marţi 3 Mai 2016
Str Popa Soare nr 40, etaj 1

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 10/25

Fii activ și vino în luna Mai la Fundația Calea Victoriei să afli cum a evoluat idea de cuplu în Europa, să decoperi cum filozofia îți poate influența viața în bine, să explorezi universul psihologiei, să înțelegi tainele istoriei astrologiei, să te bucuri de frumusețea și de simplitatea culturii japoneze și să îți exersezi abilitățile de comunicare prin teatru.

Iată noutățile tentante ale lunii Mai:

• MARȚI, 3 MAI - ora 19:00 - FILOZOFIA: Exercițiu pentru o viață cu sens
Dacă esti pasionat de conversațiile inteligente și de ideile marilor gânditori, participă la acest curs unde, împreună cu Mario Barangea, vei descoperi importanța și frumusețea filozofiei din mai multe perspective: ca artă, ca terapie, ca pedagogie și ca metodă de autocunoaștere.

• MIERCURI, 11 MAI - ora 19.00 - O ISTORIE A CUPLULUI: Dragoste, căsătorie și aventură
Un curs seducător susținut de istoricul Monica Neațu, care va povesti despre jocurile amoroase, iubire, seducție și despre cuplurile celebre. Vei fi surprins să afli că multe dintre obiceiurile contemporane au o istorie lungă, că amorurile romantice nu au fost aşa cum ni le imaginăm noi şi că ideea de cuplu este în permanentă transformare.

• JOI, 12 MAI - ora 19.00 - Introducere în PSIHOLOGIA INCONȘTIENTULUI
Pe parcursul atelierul vei descoperi impactul pe care psihologia inconștientului îl are în modul în care ne percepem și vei înțelege importanţa emoţiilor, a comunicării și a conștientizării dorinţelor reprimate. Psihoterapeutul Ștefania Gubavu te va ajuta să înțelegi căile de explorare și de valorificare a inconștientului.

• JOI, 19 MAI - ora 19.00 - INTRODUCERE ÎN ASTROLOGIE: Antichitate, Renaștere și Modernitate
Încă din Antichitate oamenii au fost fascinați de lumea celestă și au încercat să descifreze misterul vieții cu ajutorul corpurilor cerești. Cercetătorul Cristian Vechiu, pasionat de istoria ideilor şi spiritualitate, îți propune să lași în urmă prejudecățile asociate adesea astrologiei și să înțelegi cum a fost ea imaginată și teoretizată, din Antichitate până în prezent.

• MIERCURI, 25 MAI - ora 19.00 - CULTURA JAPONEZĂ: între tradiție și modernitate
Samurai, gheişe, călugări zen şi temple pe de o parte, Hello Kitty, Mario, j-rock şi anime pe de altă parte – unde începe şi unde se termină cultura fascinantă a Japoniei? Împreună cu Alice Teodorescu, cercetător pasionat de lumea niponă, vei pătrunde în fermecătorul univers japonez și îi vei înțelege paradoxurile.

• LUNI, 30 MAI - ora 19.00 - ATELIER DE TEATRU: Improvizație pe text la prima vedere
Bucură-te de experiențe noi la acest atelier de teatru unde buna dispoziție, jocul și relaxarea sunt regulile de bază. Actrița Smaranda Caragea te va ajuta să îți înfrunți timiditatea, să te exprimi liber și să câștigi încredere în tine. Îți vei antrena și dezvolta capacitatea introspectivă, analiza, creativitatea, imaginația, spiritul intuitiv și comunicarea.

Înscrie-te la contact@victoriei.ro și participă la atelierele noastre incitante, pe parcursul cărora vei putea stabili un dialog viu și creativ atât cu lectorii noștri inteligenți și simpatici, cât și cu ceilalți cursanți.

Mai multe detalii: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/2015/program-ateliere/

Pret bilet: 250 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 518

Eveniment postat de organizator

daniela bratu

Adaugat in urma cu 1492 zile, 27 Apr. 2016

Adaugat de Daniela-Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 785

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .