poze o zi de lectura in parc

O zi de lectura in parc

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 27 Iulie 2013 10:00
Parcul Herastru, la Roata Mare

Categorii: Alte Evenimente

lectura in aer liber, cu familia

Imaginați-vă o peluză verde-verde, cu copaci înalți pe margini și trandafiri înfloriți pe mijloc, iar cât ține iarba, între trandafiri și copaci, numai familii stând și citind. Fiecare pentru el sau părinții copiilor, ori bunicii nepoților.

Încercăm să creăm această imagine pe 27 iulie, sâmbătă, în Herăstrău, la Roata Mare, între 10.00 și 19.00.

Invităm așadar pe toată lumea, pe cât se poate – în familie, să vină cu o carte și să se pregătească de o zi relaxată în aer liber. Primăria ne dă voie să ne așezam pe gazon, așa că o carte bună la iarbă verde, alături de familie, poate fi un plan reușit pentru o zi de sâmbătă.

În plus, cei care citesc primesc o limonadă rece, iar din când în când pot participa la ateliere de educație prin teatru și chiar viziona piesa de teatru “Muzicanții din Bremen”, de la ora 17:00.

Organizatorul evenimentului este Centrul Step by Step pentru Educație și Dezvoltare Profesională -, ONG care susține educația timpurie și lectura ca mijloc de relaționare între părinți și copii.

O zi de lectură în parc este un proiect aflat la prima ediţie şi este o extensie a târgului de carte pentru copii miniLibri, ai cărui sponsori au fost în acest an Orange şi Volksbank.

„La Volksbank încurajăm lectura ce înnobilează sufletul și mintea! Inițiativa a pornit dintr-o necesitate actuală: aceea de a stârni entuziasmul și motivatia pentru lectură, interesul pentru descoperire și imaginație în rândul preșcolarilor și școlarilor”, declară Alexandra Frunză – Șef Departament de Comunicare și PR din cadrul Volksbank România.

Centrul pentru Educaţie şi Dezvoltare Profesională (CEDP) este o organizaţie neguvernamentală care dezvoltă programe în domeniul educaţiei.
Din 1994, CEDP este cunoscut ca promotor al Alternativei Educaţionale Step by Step, alternativă care se aplică în 40 de judeţe din România, în creşe, grădiniţe şi clase din învăţământul primar. www.stepbystep.ro
Din 2000, CEDP a înfiinţat prima grădiniţă particulară care aplică metodologia alternativă Step by Step, un centru model de bune practici în ceea ce priveşte educaţia timpurie, Grădiniţa Bambi. www.bambistepbystep.ro
Din 2005, ca o continuare a eforturilor de promovare a conceptului de educaţie timpurie, CEDP completeaza spaţiul educaţional cu primul târg de carte pentru copii, Minilibri – spectacolul cărţii pentru copii. www.minilibri.ro
Din 2007, CEDP promovează cel mai inovativ program de educaţie timpurie, FasTracKids. www.ftk.ro
În 2012, CEDP a înfiinţat prima şcoală particulară care aplică metodologia alternativă Step by Step. www.scoalastepbystep.ro

Despre Volksbank
Fondată în anul 2000, Volksbank este o instituţie financiară cu origini austriece, care deserveşte peste 150.000 de clienţi, fiind una dintre cele mai importante 10 bănci de pe piaţa locală, cu active de 4.4 miliarde Euro.
Banca are 130 de sucursale, acoperind cele mai importante arii ale ţării. Ca bancă universală, Volksbank oferă astăzi o gamă completă de produse şi servicii, destinate tuturor categoriilor de clienţi: persoane fizice, companii mici şi mijlocii şi corporaţii mari.
Volksbank îşi propune să ofere produse financiare competitive şi consiliere clienţilor săi, acţionând ca un partener de încredere al acestora.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 847
Cuvinte cheie: Carte , familie , lectura , parc , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

laura ivancioiu

Adaugat in urma cu 3931 zile, 19 Iul. 2013

Adaugat de laura ivancioiu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .