poze  reinvent co ule ul eco atelier de reciclare interaktiva

“reINVENT – Coșulețul ECO”. Atelier de Reciclare InteraktivA

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 6 Aprilie 2014 10:30
Intrarea Mihai Eminescu, nr 5, sediul CROS

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 8/16

"reINVENT" este un concept nou de atelier al Interaktiv University care imbina pasiunea pentru hand-made cu spiritul ECO.

Interaktiv University are plăcerea de a te invita la un nou atelier din seria “reINVENT”. Tema acestuia este inspirată de sărbătorile de Paște care se apropie cu rapiditate. Pe 6 aprilie transformăm materialele reciclabile într-un coș original pentru ouăle de Paște: Coșulețul ECO!

La atelierul “reINVENT” ideile vor prinde viaţă cu ajutorul materialelor pe care mulţi le consideră… nefolositoare! Pe scurt: ceea ce alţii aruncă, noi… reinventăm! Atelierul nostru este locul în care puteţi experimenta cele mai năstruşnice idei cu cea mai improbabilă materie primă: materiale ecologice, pet-uri, capace, haine uzate, etc.

“reINVENT” se adresează celor care doresc să ofere o nouă poveste lucrurilor vechi sau nefolositoare, care vor să (re)inventeze concepte şi care vor să îşi exerseze imaginaţia într-un mod constructiv şi interactiv. Se adreseaza tuturor celor care îşi doresc să experimenteze metode noi de hand-made şi care au ca eternă provocare reinventarea. Vârsta minimă de participare este de 14 ani.

La finalul atelierului ”reINVENT – Coșulețul ECO” toți participanți vor cunoaște:

• Noţiuni de bază despre teoria reciclării creative şi a materialelor ecologice
• Metode specifice de utilizare a materialelor ecologice şi reciclabile
• Tehnici de prelucrare a pet-urilor pentru a realiza forma de baza pentru cos (schita, decupaj, finisare)
• Tehnici de aplicare a materialelor reciclabile (snururi suede, hartie creponata, margelute de lemn) pentru realizarea unor modele simple de design

Durata “reINVENT – Coșulețul ECO” este de o oră și jumătate. Materialele vă vor fi puse la dispoziţie de către organizatori, în preţul atelierului: 50 RON. La final fiecare participant va avea în “inventar” un Coșuleț ECO, pregătit să găzduiască cele mai colorate ouă de Paște, mândrindu-se că e realizat din materiale reciclabile. Participanților li se va pune la dispoziție o varietate de opțiuni cromatice, pentru a putea personaliza design-ul coșulețului după propriile preferințe.

Trainerul “reINVENT” este Claudia Ganea, pasionată de reciclare creativă şi artă hand-made, îndeosebi dacă priveşte accesoriile din piele întoarsă. Ea este şi cea care vă încântă cu brandul Access Illusion.

Pentru mai multe detalii despre conceptul “reINVENT”, fotografii de la atelierele anterioare şi pentru înscrieri online vă invităm să accesaţi această pagină: http://interaktiv-university.ro/cosuletul-eco

Ne vedem duminică, 6 aprilie, cu multă voie bună!

Mai multe detalii: http://interaktiv-university.ro/cosuletul-eco

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
laura ducu

Adaugat in urma cu 3657 zile, 25 Mar. 2014

Adaugat de MissAltheea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 145

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .