poze royal chapeau lanseaza prima colectie pr t porter

Royal Chapeau lanseaza prima colectie prêt-à-porter

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 15 Noiembrie 2013 12:00

Categorii: Alte Evenimente

Prima colectie Royal Chapeau, brandul creat de manechinul Adriana Andreicut, include 24 de modele pentru femei si barbati

Royal Chapeau a lansat prima colectie de palarii prêt-à-porter, inspirata din eleganta si rafinamentul fara varsta al unor fashion icon-uri precum Grace Kelly, Printesa Diana sau Alain Delon. Colectia include 12 modele pentru femei si 12 pentru barbati, realizate din materiale fine precum matasea si fetrul de blana – una dintre tesaturile cele mai apreciate de catre palarieri, folosita inca din perioada Rococo. Colectia de palarii a fost prezentata in cadrul unui eveniment ce a avut loc la Casa Vernescu.
Royal Chapeau s-a nascut din pasiunea Adrianei Andreicut pentru palarii si din dorinta de a oferi romanilor, tot mai mult aflati in cautarea unui stil individual, un accesoriu prêt-à-porter care sa aduca un strop de eleganta si de personalitate oricarei tinute. Cariera Adrianei de manechin i-a oferit insight-uri pretioase din lumea modei, prin contactele cu branduri si designeri de top, dar si oportunitatea de a calatori mult. Londra a fost printre orasele care i-au influentat cel mai mult stilul si viziunea asupra elegantei – o metropola unde palariile erau printre accesoriile-statement.
Puternica influenta britanica se citeste in design-ul colectiei Royal Chapeau: eleganta clasica a liniilor simple si armonioase, care se transforma intr-un accesoriu-statement tocmai prin discretie si echilibru. Cele 24 de modele ready to wear includ 12 piese pentru femei si 12 pentru barbati, cu un design special creat pentru a face primul pas in adoptarea palariei ca element ce intregeste o tinuta. Acestea sunt produse in serie, in Republica Ceha. Toate modelele sunt realizate din fetru de blana de iepure, un material pe cat de fin, pe atat de rezistent, cu aplicatii din tesaturi pretioase precum matasea.
„Palaria poate parea un accesoriu pretentios, insa, daca observam trendurile, ne dam seama ca este un element care aduce sarm individual in orice tinuta”, spune Adriana Andreicut. „De la un outfit extravagant, la unul sobru, de la streetwear la o tinuta formala, palaria este unul dintre putinele accesorii care se poate adapta. Aceasta este si ideea din spatele primei colectii Royal Chapeau: intr-o tara in care oamenii sunt tot mai dornici de a-si afirma stilul individual, dar adesea nu au curajul sa o faca, este nevoie de un accesoriu care pastreaza echilibrul intre liniile clasice si forta statement-ului sau.”
Palariile din prima colectie Royal Chapeau au preturi cuprinse intre 180 € si 250 €. Acestea vor putea fi achizitionate din showroom-ul de pe Str. Mahatma Ghandi Nr. 3, sau online, de pe site-ul www.royal-chapeau.com.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 932
people

Adaugat in urma cu 3809 zile, 15 Nov. 2013

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .