poze sacosa povestilor nescrise
poze sacosa povestilor nescrise poze sacosa povestilor nescrise poze sacosa povestilor nescrise

Sacosa povestilor nescrise

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 7 Aprilie 2015

Categorii: Alte Evenimente

Fundatia Chance for Life incepe o noua poveste in cadrul Proiectului Atelierul Viitorului. Incepand cu data de 1 aprilie, pe langa obiectele decorative, felicitarile si bijuteriile confectionate, se adauga servicii de personalizare prin serigrafie.

In atelierul de serigrafie al Fundatiei Chance for Life, fiecare sacosa care urmeaza a fi personalizata este considerata o “Sacosa a povestilor nescrise”. Tiparele sunt alese si construite de beneficiari si voluntari sau realizate in functie de preferintele celor care le vor utiliza: barcute, dinozauri, roboti, mesaje sau modele geometrice (sunt doar cateva dintre modele). Si asa incepe construirea povesti. Aceasta nu este insa decat o baza pentru toate aventurile care urmeaza a fi intiparite pe aceasta zi de zi alaturi de viitorul proprietar.
Astfel, sacosa va spune povestea noastra. Modelul personalizat precum si semnele adunate odata cu trecerea timpului, toate vor transmite o parte din ceea ce suntem.
Mai mult decat atat, oricine alege sa achizitioneze o sacosa confectionata in Atelierul Viitorului, sustine in acelasi timp si o cauza sociala. Toate produsele sunt realizate de beneficiarii proiectului Atelierul Viitorului, tineri cu dizabilitati, alaturi de voluntari si toate fondurile stranse sunt directionate catre proiecte pentru acestia.
Bineinteles, sacosele nu sunt singurele care pot fi personalizate. La acestea se adauga: tricouri, rochii, esarfe, felicitari, agende si multe altele.
Personalizarea se face cu vopseluri speciale, de calitate, rezistente la spalat.
Pentru a comanda, va invitam sa vizitati magazinul online http://www.chanceforlife.ro/index.php?mact=Products,cntnt01,default,0&cntnt01hierarchyid=21&cntnt01returnid=81


--

Fundatia Chance for Life ofera, prin proiectul Atelierul Viitorului, unui grup de tineri cu dizabilitati, activitati de formare si integrare profesionala, de dezvoltare a abilitatilor pentru o viata independenta si ii sustine in procesul de scolarizare. In cadrul Proiectului Atelierul Viitorului, acestia au ocazia sa iasa din centrul de plasament in care locuiesc si sunt implicati in activitati de ergoterapie si confectioneaza obiecte manual, care apoi sunt oferite contra unor donatii in cadrul targurilor sau companiilor care doresc sa ne sustina.

Atelierul Viitorului din cadrul Programului Speranta pentru Azi, functioneaza pe principiile unei intreprinderi sociale, dezvoltand activitati aducatoare de venit pentru a sustine o cauza sociala. Fondurile stranse astfel vor fi folosite pentru a oferi in continuare servicii sociale tinerilor beneficiari.

Fundatia CHANCE FOR LIFE este o organizatie neguvernamentala care isi propune dezvoltarea comunitatilor din Romania prin intermediul copiilor si tinerilor. Prin campanii sociale si educationale care provoaca oamenii sa gandeasca diferit, prin programe care ofera suport emotional si social pentru copii si tineri, Chance for Life formeaza spiritul civic al romanilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabila a comunitatilor din tara noastra.

Mai multe detalii: http://www.chanceforlife.ro/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=42&cntnt01origid=165&cntnt01returnid=102

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 821
cristina niculae

Adaugat in urma cu 3279 zile, 07 Apr. 2015

Adaugat de Chance For Life

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 22

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .