poze sanatate confort si eficienta monitoarele ergonomice de la aoc

Sanatate, confort si eficienta: monitoarele ergonomice de la AOC

Bucuresti , Bucuresti. Joi 12 Martie 2015 12:00

Categorii: Alte Evenimente

Odata cu cresterea exigentelor pe care utilizatorii le au fata de monitoarele pe care le folosesc, ultimele generatii de modele AOC ofera un numar impresionant de caracteristici: de la cele care contribuie la protejarea ochilor, a spatelui si a gatului, la tehnologiile ce ofera o experienta de vizualizare fara cusur. Pentru ca tot mai multi utilizatori adopta un stil de viata digitalizat, AOC intampina nevoile acestora si integreaza aceste calitati in toate modelele sale, indiferent de categoria din care fac parte.

Mai multa ergonomie, prin grija pentru sanatate
Oferind o gama variata de functii ergonomice in spatiul de lucru, angajatorii pot oferi astfel cele mai bune conditii la locul de munca. Multe dintre aceste functii isi propun sa maximizeze productivitatea si sa protejeze sanatatea utilizatorilor, reducand oboseala si disconfortul. Din acest motiv, majoritatea monitoarelor AOC dispune de o gama extinsa de functii ergonomice. De exemplu, functia de pivotare permite utilizatorului sa roteasca panoul la 90°, din modul landscape, in modul portrait. In plus, atunci cand monitorul se afla in modul portrait, o lungime mai mare a textului poate fi expusa, ceea ce duce la eliminarea scrolling-ului in interiorul documentului.

Pentru a obtine unghiul corect pentru o vizulizare optima, poate fi de ajutor ca monitorul sa fie rotit, astfel incat linia de vizualizare a utilizatorului sa fie cat se poate de perpendiculara pe suprafata ecranului. Atunci cand mai multi utilizatori privesc la acelasi ecran, ajustarea pivotului poate maximiza lizibilitatea pentru toti cei prezenti – potrivit pentru lucru in echipa.
Reglarea inaltimii de pana la 130 mm este o alta functie ce contribuie la maximizarea confortului si a productivitatii. Prin ajustarea inaltimii monitorului, utilizatorii pot alinia ecranul cu propria inaltime, adaptand pozitia acestuia la situatiile de lucru sau preferintele individuale. Aceasta functie poate ajuta la evitarea problemelor de sanatate precum cele care afecteaza gatul, spatele sau umerii.

Aceste functii ergonomice sunt practice atunci cand vine vorba de a imparti ecranul, de vreme ce spatiile de lucru sunt foarte usor adaptabile la nevoile utilizatorilor. Mai mult, unele dintre aceste functii sunt foarte folositoare pentru prezentari rapide in fata clientilor sau atunci cand cei dragi se strang in jurul monitorului pentru a privi fotografii din vacanta.

In afara beneficiilor ergonomice, AOC a integrat in doua dintre modelele sale (E2276VWM6 si E2476VWM6) functia Anti-Blue Light. Aceasta tehnologie reduce lumina albastra daunatoare si previne oboseala ochilor.

Experienta de vizualizare sporita
Cele mai sofisticate monitoare din oferta AOC indeplinesc cele mai inalte standarde ale utilizatorilor din mediul profesional, dar si ale celor de acasa, beneficiind de tehnologii avansate de vizualizare.

Cu rezolutie Ultra HD (3840 x 2160), monitorul ofera mai mult de 8.29 milioane de pixeli, ceea ce inseamna de pana la patru ori numarul de pixeli al panourilor Full HD. Astfel, tehnologia 4K permite utilizatorilor sa se bucure de mult mai multe detalii uimitoare decat pana acum.

La fel de important pentru imagini clare este timpul de raspuns al monitorului. Cu cat este mai scurt timpul de raspuns, cu atat utilizatorii vor experimenta mai putin motion blur. Cu un timp de raspuns de mai putin de 5 ms, monitoare precum AOC U2868PQU sunt potrivite pentru lucrul cu documentele de tip Office, dar si pentru a privi filme sau videoclipuri, ori pentru a se bucura de jocurile preferate.


Ecrane mai mari, productivitate sporita
Editorii multimedia, analistii pietei de capital sau utilizatorii obisnuiti ce lucreaza in acelasi timp la mai multe sarcini stiu care sunt beneficiile monitoarelor cu ecrane mari. Dimensiunile monitoarelor de 28” sau mai mari ofera utilizatorilor confort, minimizand pe cat de mult posibil scrolling-ul sau switch-ul intre diferite monitoare.

Pentru pasionatii de jocuri sau cei care iubesc filmele, avantajele unui ecran mai mare sunt evidente. Functiile „picture-in-picture” si „picture-by-picture”, precum si software-ul inovator Screen+, ce imparte ecranul monitorului in patru panouri individuale si permite utilizatorilor sa priveasca simultan imagini din diferite surse, se regasesc in cerintele celor mai multi utilizatori. Astfel, cu cat este mai mare ecranul, cu atat este mai potrivit pentru multitasking. Un astfel de monitor, ce insumeaza toate functiile mentionate, este AOC U2477PQU – cu o dimensiune de 34”, acesta este cel mai mare monitor de la AOC.

„Clientii nostri ne spun ca flexibilitatea din punct de vedere ergonomic, ecranele mari si functiile de protectie a ochilor contribuie la o experienta de divertisment fara cusur, productivitate sporita, angajati mai satisfacuti, precum si la reducerea oboselii. Acest lucru presupune ca utilizatorii sa realizeze care este, de fapt, diferenta intre ecrane. Altfel spus, a investi intr-un monitor AOC, cu un raport foarte bun calitate-pret, este o investitie in calitatea vietii la toate nivelele”, spune Thomas Schade, Vice Presedinte EMEA al AOC.

Comenteaza pe Facebook
people

Adaugat in urma cu 3326 zile, 12 Mar. 2015

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .