poze say hello campania julius meinl care incurajaza recuperarea mom

Say hello – campania Julius Meinl care încurajază recuperarea mom

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 25 Iunie 2021 20:00
Strada Icoanei, nr. 15, et. 2, Heist Industries

Categorii: Alte Evenimente

Un studiu realizat de Julius Meinl în patru orașe din Europa arată că întâlnirea la o cafea cu o persoană dragă le-a lipsit cel mai mult oamenilor în perioada carantinei. Cu ajutorul campaniei „Say hello” aceste momente pierdute pot fi recuperate, astfel că o cafea comandată aduce pe loc un voucher pentru o viitoare cafea gratis ce poate fi oferit cadou unui prieten sau chiar unui străin.

Julius Meinl încurajează toți iubitorii de cafea să se reconecteze cu oamenii dragi sau chiar să-și facă noi cunoștințe și să le ofere o cafea gratuită. Mecansimul campaniei este unul simplu: cumperi o cafea Julius Meinl dintr-o locație parteneră și primești pe loc un voucher pe care să-l oferi în dar cuiva drag. „Say hello” se desfășoară în perioada 15 iunie – 31 iulie în toate cafenelele participante din țară.
„Say hello este o campanie cu ajutorul căreia ne dorim să readucem în prim plan importanța momentelor petrecute cu cei dragi. Anul trecut ne-a îndepărtat unii de alții, iar acum este timpul să reluăm aceste legături și să ne bucurăm de o cafea alături de un prieten sau, de ce nu, de o nouă cunoștință. Este mai mult decât o cafea gratuită, este speranța că vor urma zile mai bune, pline de povești și timp petrecut lângă cei care ne-au lipsit în toată această perioadă.”, a declarat Mădălina Sultan, Marketing Manager Julius Meinl.
Julius Meinl își dorește să compenseze momentele pierdute din cauza pandemiei, astfel că a realizat un sondaj pentru a afla aproximativ cât de multe interacțiuni sociale au fost ratate anul trecut. Rezultatele au arătat că este vorba de aproximativ 13 miliarde de întâlniri sociale care nu au mai avut loc. Mai mult decât atât, oamenii au spus că dintre toate lucrurile pe care le-au ratat în timpul carantinei, mersul la o cafea cu un prieten sau cu cineva din familie le-a lipsit cel mai mult.
Sondajul a fost realizat la Milano, Londra, Viena și București pe un eșantion de 4000 de persoane.
Mai multe detalii despre campania „Say hello” și harta locațiilor participante se găsesc aici.




Despre Julius Meinl
Julius Meinl este o afacere de familie, austriacă, de succes internațional și este ambasadorul îndrăgitei Culturi a Cafenelei Vieneze de mai bine de 150 de ani. Succesul global al Julius Meinl se bazează pe valorile tradiționale: cinci generații de experiență în cafea, produse premium și servicii excelente oferite clienților. Julius Meinl inspiră și astăzi oameni din întreaga lume, la fel cum făcea cu poeții de altădată în cafenelele vieneze. Restaurante și clienți din sectorul HoReCa din 70 de țări se bazează pe cafeaua și ceaiul Julius Meinl. Compania se clasează deja în top 3 mărci de cafea premium în peste 40 de țări, fiind lider de piață în hoteluri, restaurante și cafenele din Austria, CEE, țările din bazinul Mării Adriatice și Rusia.

Julius Meinl în cifre

• Peste 1000 de angajați la nivel mondial;
• Înființată în 1862
• Prezență pe piață în peste 70 de țări la nivel mondial, dintre care se află în top 3 mărci de cafea premium în peste 40 dintre acestea;
• Lider de piață în Austria, Rusia, țările adriatice, CEE, Romania și Dubai
• Aproximativ 50.000 de clienți la nivel mondial;
• Locații de producție în Viena (Austria) și Vicenza (Italia);
• Cifra de afaceri anuală în 2019: 186 milioane de euro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 268
denisa

Adaugat in urma cu 1028 zile, 25 Iun. 2021

Adaugat de heist

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 26

Alte Evenimente din Bucuresti
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .