poze scoala altfel in sun plaza tu ce vrei sa te faci cand vei fi ma

Scoala Altfel in Sun Plaza: „Tu ce vrei sa te faci cand vei fi ma

Bucuresti , Bucuresti. Luni 18 Aprilie 2016 10:00 - Vineri 22 Aprilie 2016
Calea Văcărești, nr. 391

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 10/400

Timp de o saptamana, intre 18-22 aprilie, peste 400 de copii din clasele I-VIII vor invata despre diverse meserii la Sun Plaza, in cadrul programului ”Saptamana Altfel de Scoala”. Scopul programului este sa descopere si sa dezvolte talentele copiilor. Ei vor avea parte de experiente inedite in cadrul unor ateliere interactive, amuzante si educative.

Luni, 18 aprilie – Ziua dedicata meseriei de Constructor
In joaca, elevii vor invata din secretele acestei meserii si vor desena si mai apoi construi, de la zero, o casuta pentru omuletii Lego: de la planurile peretilor, geamurilor, usilor si acoperisului, la mobilier pe masura, vesel si colorat.

Marti, 19 aprilie – Ziua dedicata meseriei de Inginer in robotica
Majoritatea copiilor sunt fascinati de jucariile robotel, starnindu-le imaginatia, visand cu ochii deschisi la momentul in care, cine stie, poate chiar va putea juca fotbal cu robotelul preferat. Pana atunci, specialistii de la Clubul de Robotica Autovortex le vor arata elevilor cum se proiecteaza un robot si care sunt piesele care-l compun. In plus, vor avea sansa de a vedea cum se foloseste o imprimanta 3D. Elevii se vor bucura si de demonstratiile celor doi roboti prezenti la Sun Plaza.

Miercuri, 20 aprilie – Ziua dedicata meseriei de Politist
Elevii se vor juca de-a politistii si vor invata de la invitatul prezent de ce este atat de important sa respecte semnele de circulatie si despre drepturile si obligatiile pietonilor. Cei mici se vor transforma in conducatori auto intr-o masina realizata din carton si vor invata sa ia amprente ca niste adevarati politisti, apoi vor deveni pietoni si vor trebui sa recunoasca semnele de circulatie.

Joi, 21 aprilie – Ziua dedicata meseriei de Jurnalist
Copiii se vor intalni poate pentru prima data cu o camera de filmat profesionista, lumini si microfoane si vor invata sa realizeze un reportaj. Vor invata totodata ce inseamna sa fii cameraman, reporter, redactor si realizator TV.

Vineri, 22 aprilie – Ziua dedicata meseriei de Profesor
Monica Reu, primul trainer roman certificat de Center Nonviolent Communication, ii va invata pe copii despre cat de important este sa comunice eficient. Copiii vor descoperi prin jocuri emotiile, vor invata sa vorbeasca despre ei, despre pasiunile lor, despre increderea in propriile forte si mai ales despre cat de importanta este relatia si comunicarea dintre ei si profesor.

Daca micutul familiei a visat dintotdeauna sa inventeze cel mai priceput robot, sa construiasca cladiri nemaivazute sau sa fie jurnalist de renume, atunci adu-l la Sun Plaza in saptamana Scoala Altfel pentru a participa la cele 5 ateliere creative ce se vor desfasura in fiecare zi, in intervalul ora 10.00 - 14.00.

Mai multe detalii pe www.sun-plaza.ro si www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

*****

Despre Sun Plaza

Sun Plaza Shopping Center, aflat in sudul capitalei, este un proiect dezvoltat si detinut de S IMMO AG, listata la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investitii imobiliare din Austria. In prezent proiectul este administrat de CBRE Romania. Deschis in februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza ofera peste 140 de magazine internationale si locale precum: Cora, Leroy Merlin, H&M, Zara, optiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce detine 15 ecrane, o zona dedicata pentru bowling, o terasa de vara aflata la inaltime si numeroase restaurante cu bucatarie variata. Sun Plaza detine o suprafata inchiriabila de 81,000 m2 si peste 210.000 de m2 suprafata construita. Centrul are o capacitate de 2,000 de locuri de parcare gratuite si dispune de o legatura excelenta la sistemul de transport public cu acces direct la reteaua de metrouri, autobuze si tramvaie. Legatura cu statia de metrou Piata Sudului se face printr-un pasaj subteran cu o oferta comerciala diversificata.

Despre CBRE Group

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listata la S&P 500, cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare firma de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajati (excluzand afiliatii) si deserveste proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din intreaga lume (excluzand afiliatii). CBRE ofera consultanta strategica si executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietatilor si altor facilitati, consultanta in materie de credite ipotecare, estimare si evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investitiei, precum si cercetare si consultanta. Pentru mai multe informatii, vizitati www.cbre.ro.

Mai multe detalii: http://www.sun-plaza.ro/event/scoala-altfel-sun-plaza-tu-ce-vrei-sa-te-faci-cand-vei-fi-mare/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 624

Eveniment postat de organizator

alina lupuleac

Adaugat in urma cu 1626 zile, 14 Apr. 2016

Adaugat de AlinaDSP

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 42

Alte Evenimente din Bucuresti
salonul auto bucuresti accesorii

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii

Bucuresti, Bucuresti. 8 Oct 2020 - 18 Oct 2020
noaptea designerilor

Noaptea Designerilor

Bucuresti, Bucuresti. 14 Nov 2020 - 14 Nov 2020
curs tehnica mozaic

Curs tehnica mozaic

Bucuresti, Bucuresti. 26 Sep 2020 - 26 Sep 2020
van gogh painting monday paint your own van gogh

Van Gogh Painting Monday / Paint your own Van Gogh

Bucuresti, Bucuresti. 28 Sep 2020 - 28 Sep 2020
  • Ai ceva de zis?

    .