poze scoala de pictura bogdan mihai radu
poze scoala de pictura bogdan mihai radu poze scoala de pictura bogdan mihai radu poze scoala de pictura bogdan mihai radu

Şcoala de Pictură Bogdan Mihai Radu

Bucuresti , Bucuresti. Joi 31 Iulie 2014 12:00 - Miercuri 13 August 2014
Semicercului 10

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 5/20

N-ati stiut pana acum ca aveti talent la desen?

Poate ati aflat in ultimul timp. In atelierul de pictura veti gasi raspuns la dorinta de a valorifica un talent pe care, poate, nu l-ati luat in seama. Poate ati observat ca si copiilor dumneavoastra le face placere, sunt bucurosi, zambesc, va trag de maneca sa va arate ce au asezat ei pe hartie, jucandu-se cu creionul. S-a intamplat o data, de doua ori, de mai multe ori. Ati fi putut intelege ca ii place mult sa deseneze. Ce superb ar fi daca l-ati lua de manuta si l-ati duce la atelierul de pictura pentru prima intalnire cu Bogdan Mihai Radu. Absolt sigur o sa-i placa foarte mult! Si cine stie daca nu, in familia dumneavostra se va forma in timp un maestru al artelor frumoase. Incercati!

Pentru COPII, fiecare sedinta de pictura va fi o misterioasa calatorie in lumea culorilor. Aflati la inceput de drum, micii nostri pictori vor invata sa recunoasca si sa utilizeze corect instrumentele de lucru specifice picturii. “Ghidul” Bogdan Mihai Radu le va fi mereu alaturi in strabaterea drumului spre dezvoltarea imaginatiei, formarea unui limbaj specific activitatilor artistico-plastice, descoperirea de tehnici si materiale, amestecuri cromatice si compozitia suprafetei cromatice.

Pentru ADULTI, fie ca vreti sa studiati notiunile elementare ale desenului si picturii, este un hobby la care lucrati in ritm si stil propriu, sau doriti sa aprofundati tainele acestei arte, ati nimerit in locul potrivit. In plus, pictorul Bogdan Mihai Radu va prezinta o varianta cu totul deosebita: antrenarea modalitatilor de a va armoniza viata, de a va relaxa si de a va incarca bateriile in atelierul in care gasiti tot ce este necesar pentru terapia prin arta.

Pentru detalii despre pretul unui curs, va rugam sunati la: +40721.811.101

Mai multe detalii: http://www.galeriilebmr.ro/pagina/scoala-de-pictura

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 977
Cuvinte cheie: Arta , Curs , artist , pictura , Evenimente Bucuresti
bmr pr

Adaugat in urma cu 3345 zile, 28 Iul. 2014

Adaugat de Galeriile BMR

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
expozitie in strada

Expozitie in strada

Bucuresti, Bucuresti. 13 Sep 2023 - 26 Sep 2023
i love tech bucharest

I LOVE Tech Bucharest

Bucuresti, Bucuresti. 27 Oct 2023 - 28 Oct 2023
zilele bucure tiului 2023

Zilele Bucureștiului 2023

Bucuresti, Bucuresti. 20 Sep 2023 - 24 Sep 2023
old grave fest x

Old Grave Fest X

Bucuresti, Bucuresti. 13 Oct 2023 - 16 Oct 2023
  • Ai ceva de zis?

    .