poze spartan deschide 2 restaurante in piatra neamt si baia mare

Spartan deschide 2 restaurante in Piatra Neamt si Baia Mare

Bucuresti , Bucuresti. Joi 19 Ianuarie 2017 17:15 - Joi 19 Ianuarie 2017
Str. Dr. Nicolae Tomescu, nr.14

Categorii: Alte Evenimente

Lantul de restaurante de tip fast-food Spartan isi continua expansiunea pe piata autohtona prin inaugurarea a inca doua unitati la final de an. Prin deschiderile din Baia Mare si Piatra Neamt, Spartan ajunge la 30 de restaurante in toata tara: 11 proprii si 19 in sistem de franciza. Investitia in cele doua restaurante proprii este de 135.000 de euro: 70.000 de euro in restaurantul din Baia Mare si 65.000 de euro in cel din Piatra Neamt.

Spartan, lider in Shopping City Piatra Neamt, la o luna de la deschidere. Spartan Piatra Neamt a fost deschis pe 1 decembrie in centrul comercial Shopping City, detinut de NEPI, ocupa 85 m2 in apropierea salilor de cinema, iar in luna decembrie a surclasat toate restaurantele din zona de food-court, cu o cifra de vanzari de aproximativ 350.000 lei (78.000 euro).

“Locuitorii din Piatra Neamt au primit extrem de bine aparitia noului restaurant Spartan, iar in prima luna de functionare am reusit sa ne depasim toti concurentii in ceea ce priveste incasarile. Suntem foarte bucurosi ca am incheiat astfel 2016, incontestabil cel mai bun an de pana acum, atat pentru restaurantele proprii, cat si pentru francizatii nostri. In total, unitatile noastre au inregistrat o crestere financiara de 11 – 12%, fata de 2015. Credem ca impactul atat de puternic pe care l-am avut in Piatra Neamt, atat de repede dupa deschidere, se datoreaza atat produselor de cea mai buna calitate pe care le oferim si a atentiei cu care ne tratam clientii, cat si a colaborarii excelente pe care o avem cu cei de la NEPI, a caror echipa ne-a oferit tot suportul logistic de care am avut nevoie”, a declarat Anisoara Bataiosu, Director General Strong MND Corporation S.R.L., compania care detine franciza Spartan.

Restaurantul Spartan din Baia Mare a fost inaugurat pe data de 24 noiembrie, in centrul comercial Vivo! Baia Mare (fostul Gold Plaza), ocupa 90 m2 si este situat in zona food-court-ului, in imediata vecinatate a cinematografului, intr-o pozitie de maxima vizibilitate.

“Inaugurarea din Baia Mare reprezinta inca un pas in strategia Spartan de extindere in toate marile orase din Romania. Reusita restaurantelor noastre este o confirmare a valorii marcii si a pasiunii oamenilor din spatele acestui nume, a caror eforturi concertate au facut ca in 2016 Spartan sa devina lider, la nivel national, pe segmentul de carne rotisata. Spartan este un fast-food atipic, unde iti poti scoate copiii la masa fara nicio grija, stiind ca preparatele servite aici nu contin aditivi, carnea si legumele provin de la furnizori atent selectionati, iar savoarea mediteraneeana este completata de influente diverse, creand astfel un concept unic. Cred ca este exact ceea ce lipsea din peisajul restaurantelor baimarene”, a completat Anisoara Bataiosu.

Cele doua restaurante le-au pregatit clientilor meniuri delicioase, din care nu lipsesc souvlaki, unul dintre cele mai apreciate preparate care contine carne rotisata fara aditivi, cele cinci sosuri marca proprie, legume, cartofi si gyros pyta. Cu ocazia inaugurarilor au fost lansate mai multe promotii care vor continua si in luna ianuarie.

Deschiderile din Piatra Neamt si Baia Mare au marcat finalul unui an in care Spartan s-a concentrat atat pe consolidarea brand-ului, cat si pe noi inaugurari in Bucuresti si in tara. In 2017 se va continua procesul de extindere pe plan national, dar se preconizeaza si expansiunea in afara granitelor. De asemenea, pe fondul dezvoltarii accelerate din ultima perioada, reprezentantii lantului de restaurante vor initia si un proces de cooptare de manageri si inspectori zonali pentru a se alatura echipei Spartan.

###

Spartan face parte din grupul de francize S.C. Strong MND Corporation S.R.L, companie francizoare care detine si platforma www.francizelacheie.ro. Lantul de restaurante a fost fondat in 2012 si numara 30 de restaurante, dintre care 11 sunt restaurante proprii si alte 19 sunt in sistem de franciza, deschise in capitala si in 18 orase din tara: Suceava, Arad, Brasov, Iasi, Cluj, Timisoara, Botosani, Galati, Braila, Focsani, Targu-Jiu, Craiova, Pitesti, Turnu-Severin, Deva, Ramnicu Valcea, Baia Mare si Piatra Neamt.

Cifra de afaceri inregistrata la nivelul intregului grup (restaurante proprii si restaurante francizate) este de aproximativ 14.5 milioane de euro. In cele 11 restaurante detinute de Strong MND Corporation, societatea francizoare, sunt angajate peste 200 de persoane, iar in total, in toate cele 30 de unitati lucreaza peste 500 de oameni.

Lantul de restaurante Spartan va continua extinderea in capitala, in provincie, dar si in afara granitelor Romaniei. Planurile sale de expansiune vizeaza ca, pana in 2018, sa ajunga la 40 de unitati.

Mai multe detalii: http://www.spartanrestaurant.ro/ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1366

Eveniment postat de organizator

zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 2627 zile, 18 Ian. 2017

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .