poze subway extinde meniul vegetarian

Subway extinde meniul vegetarian

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 15 Februarie 2022
Strada Icoanei, nr. 15, et. 2, Heist Industries

Categorii: Alte Evenimente

Subway aduce în restaurantele din România varianta vegană a celebrului sub (sandwich) Chicken Teriyaki. T.L.C.™ Teriyaki este perfect pentru persoanele care sunt vegane, vegetariene, dar și pentru cei cărora le place să încerce noi arome în timp ce se bucură de alternative la produsele pe bază de carne.

T.L.C.™ Teriyaki (Tastes Like Chicken) are gust de pui și reproduce perfect savoarea și textura preparatului clasic Subway, care include sosul asiatic teriyaki, folosit la marinarea cărnurilor.
Oamenii sunt din ce in ce mai atenți la dieta lor, căutând alternative fără carne la mâncărurile tradiționale în care puiul, carnea de vită sau cea de oaie sunt ingredientele principale. Versiunile cu legume conțin mai puține grăsimi, dar păstrează în același timp gustul clasic al bucătăriei asiatice sau europene.
Noul Sub – T.L.C.™ Teriyaki (Tastes Like Chicken) se alătură meniului fără carne din lanțul de restaurante Subway. Noul sandwich Subway este o alegere excelentă pentru consumatorii moderni care caută o modalitate sănătoasă de a înlocui carnea cu alternative pe bază de plante în dieta lor zilnică. Noul Sub este perfect pentru persoanele vegane, vegetariene și pentru cei cărora le place să încerce noi arome sau sunt interesați de ofertele de sezon.
T.L.C.™ Teriyaki este făcut din proteină din soia, care este săracă în zaharuri și lipide, și bogată în proteine și fibre. Este, de asemenea, similar atât vizual, cât și la gust cu rețeta clasică, care este rezultatul a peste 3 ani de cercetare și muncă de către specialiștii nutriționiști Subway. Sandwich-ul este creat din din legume atent selecționate, fâșii de soia prăjite și marinate în emblematica glazură teriyaki. Acesta poate fi comandat și sub formă de wrap sau în salată.


Despre restaurantele Subway®
Fiind una dintre cele mai mari mărci de restaurante cu servicii rapide din lume, Subway oferă sandwich-uri, wrap-uri, salate și boluri proaspăt preparate la comandă pentru milioane de oaspeți, în peste 100 de țări, în peste 37.000 de restaurante în fiecare zi. Restaurantele Subway sunt deținute și operate de francizații Subway – o rețea care include peste 20.000 de antreprenori dedicați și proprietari de afaceri mici – care se angajează să ofere oaspeților cea mai bună experiență posibilă în comunitățile locale.

Subway® este o marcă înregistrată a Subway IP LLC. © 2022 Subway IP LLC

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 135
denisa

Adaugat in urma cu 355 zile, 14 Feb. 2022

Adaugat de heist

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 26

Alte Evenimente din Bucuresti
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
petexpo targul dedicat animalutelor

PetExpo - targul dedicat animalutelor

Bucuresti, Bucuresti. 19 Mai 2023 - 21 Mai 2023
workshop de dezvoltare personala prin pictura de mandale la sed

WORKSHOP DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN PICTURĂ DE MANDALE – LA SED

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 19 Februarie 2023
atelier de mar i oare din fetru la sediu

ATELIER DE MĂRȚIȘOARE DIN FETRU – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 10 Februarie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .