poze subway prezinta fajita de pui cu avocado

SUBWAY® prezinta Fajita de Pui cu Avocado

Bucuresti , Bucuresti. Joi 20 Noiembrie 2014 12:00

Categorii: Alte Evenimente

Un studiu recent arata ca tot mai multi romani opteaza pentru un regim alimentar sanatos in timp ce Avocado devine un ingredient tot mai cautat

Ultimul studiu realizat de SUBWAY® dezvaluie legumele sunt din ce in ce mai importante in dieta romanilor si avocado urca in topul preferintelor acestora. In plus, majoritatea clientilor considera ca legumele proaspete ofera un plus de savoare gustarilor si de aceea sunt deseori dorite pentru a imbogati aroma sandvisurilor. Astfel, urmand noua tendinta gastronomica al romanilor, cea mai mare retea de restaurante din lume a decis sa introduca in meniu un nou sandvis – Fajita de Pui cu Avocado, bogat in nutrienti si legume proaspete.
Studiul efectuat de SUBWAY® la sfarsitul lunii august a.c a evidentiat ca 74% dintre respondenti au gustat avocado si l-au introdus in dieta zilnica, asigurand astfel o gustare sanatoasa pentru intreaga familie la orice ora din zi. Mai mult, 57% dintre respondenti au optat sa foloseasca avocado ca ingredient pentru sandvisuri, alaturi de legumele proaspete si carnea de pui. Studiul arata ca romanii devin tot mai constienti de importanta unui stil de viata sanatos si acorda o atentie deosebita ingredientelor pe care le consuma in fiecare zi.
Trei din zece respondeti intra intr-un restaurant de tip QSR (quick service restaurant- restaurant cu servire rapida) cel putin o data pe saptamana si mai mult de jumatate dintre acestia comanda sandvisuri. Aflati mereu in miscare, 84% dintre consumatori aleg legumele proaspete pentru aportul de nutrienti benefici pentru sanatate, in timp ce savoarea acestora este apreciata de un procent de 75% dintre respondenti. Majoritatea consumatorilor, 4 din 5, prefera sandvisurile cu branza sau piept de pui la gratar pe care le asezoneaza cu legume proaspete.
Tinand cont de rezultatele studiului si de preferintele culinare ale romanilor, odata cu debutul sezonului rece, SUBWAY® introduce un nou sandvis in restaurantele din toata tara – Fajita de Pui cu Avocado. Aromele sud americane si mix-ul perfect dintre proteine si gama variata de vitamine prezente in alimentatia zilnica se regasesc in ingredientul care a revolutionat preferintele culinare ale romanilor – Avocado. Sandvisul Fajita de Pui poate fi comandat in doua variante - de 15 si 30 de cm.
”Desi clientii nostri sunt mereu in miscare si au putin timp pentru a servi masa la restaurant, sunt tot mai constienti de importanta ingredientelor proaspete si nutritive. Consumatorii isi doresc o gustare sanatoasa si preparata rapid. Din acest motiv avem o gama variata de legume si oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si personaliza sandvisul astfel incat sa fie pe gustul lor. Pornind de la diverse sortimente de paine si carne pana la sandvisuri vegetariene, ne dorim sa oferim fiecarui client gustarea perfecta, servita rapid. In plus, continuam sa reinventam produsele din meniuri pentru toti cei care doresc sa incerce arome noi pastrandu-si in acelasi timp silueta”, a declarat Fabiola Gallegos Rios, SUBWAY® Marketing Manager CEE.
Studiul CAWI (Computer Assisted Web Interviewing) a fost realizat pe un esantion de 1002 respondenti din mediul urban cu varsta cuprinsa intre 18 si 60 de ani care sunt utilizatori de internet.
Descoperiti universul SUBWAY, accesand pagina de Facebook https://www.facebook.com/subwayro si site-ul http://www.subwayro.com/.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 759
people

Adaugat in urma cu 3444 zile, 20 Nov. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .