poze sun plaza shopping center sarbatore te cultura urbana a bucure ti

Sun Plaza Shopping Center sărbătorește cultura urbană a București

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 28 August 2015 17:30
Sun Plaza - Calea Văcărești nr. 391, Sector 4

Categorii: Alte Evenimente

Sun Plaza Shopping Center sărbătorește cultura urbană a Bucureștiului

În perioada 28 august - 18 septembrie 2015, Centrul Comercial Sun Plaza surprinde atmosfera străzilor bucureștene și aduce aproape de vizitatorii săi elemente definitorii pentru cultura urbană a orașului, în cadrul evenimentului Urban Culture. Astfel, timp de trei săptămâni, toți cei ce aleg să treacă pragul Sun Plaza Shopping Center vor putea participa la spectacole și activități antrenante, special organizate pentru ei.
Grafferi precum Cage, Biex, Reck şi Seyr, cu stiluri unice în lume, vor crea în timp real lucrări surprinzătoare. Cei mai talentați bicicliști ai momentului își vor demonstra priceperea prin executarea unei game variate de scheme de BMX. De asemenea, artiști parte a mișcării urbane vor realiza tricouri personalizate pe loc, pentru cei ce își doresc o amintire în tema evenimentului. Peste 1.000 de tricouri personalizate cu modele urbane pot fi câștigate în Campania Urban Culture T-Shirt, desfășurată exclusiv la Sun Plaza.
De-a lungul întregii perioade, vor fi puse în scenă show-uri spectaculoase de street dance, abordându-se stiluri precum house dance, old school hip-hop, party dance, vogue femme sau popping.
Nu în ultimul rând, vizitatorii vor putea admira o altă față a Bucureștiului, redată de cele 30 de fotografii cu tematică Urban Culture, reunite într-o expoziție sub semnătura F64 și Sun Plaza.
Și cei mici vor avea parte de distracție, pentru că Sun Plaza a pregătit un loc de joacă special amenajat pentru ei. Aici se vor desfășura pe întreaga perioadă a evenimentului ateliere de creație pentru copii, care le vor stimula acestora imaginația și le vor dezvolta îndemânarea.
Pentru o evadare din cotidian într-o atmosferă cool și spectaculoasă, bucureștenii, și nu numai, sunt așteptați la Sun Plaza de luni până vineri între orele 17:30 - 19:30, iar sâmbătă și duminică în intervalul 11:30 - 17:30 pentru a redescoperi și a se bucura de cultura urbană a Capitalei.
Mai multe detalii despre eveniment puteți afla accesând site-ul și pagina de facebook Sun Plaza Shopping Center.

Mai multe detalii: http://www.sun-plaza.ro/eveniment/300/inima-culturii-urbane-bate-la-sun-plaza

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 490
Cuvinte cheie: Bucuresti
svetlana burlacu

Adaugat in urma cu 1737 zile, 28 Aug. 2015

Adaugat de svetlanaB

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .