poze sun plaza vine din nou in ajutorul copiilor cu autism de la centrul aita

Sun Plaza vine din nou in ajutorul copiilor cu autism de la Centrul AITA

Bucuresti , Bucuresti. Luni 4 Februarie 2013 - Luni 4 Februarie 2013

Categorii: Alte Evenimente

Sun Plaza Shopping Center se implica activ in viata comunitatii si in anul 2013 si continua programul de CSR demarat anul trecut, prin care ofera sprijin persoanelor aflate in dificultate. Sensibilizat de cauza sociala a autismului, Centrul Comercial si-a indreptat din nou atentia catre copiii diagnosticati cu tulburari din spectrul autist, aflati in ingrijirea Centrului Asociatiei pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA).

Pe data de 31 ianuarie 2013, incepand cu ora 12:00, Sun Plaza a organizat un eveniment caritabil dedicat copiilor de la Centrul AITA, in cadrul caruia acestia au primit necesarul de papetarie, rechizite, birotica, materiale educationale si jucarii pentru inca 12 luni. De asemenea, campania de ajutorare a urmarit sa traga un nou semnal de alarma asupra importantei primirii si integrarii copilului cu autism in societate.

Copiii cu autism au parte de un inceput mai anevoios in viata, ei sunt captivi intr-o lume a tacerii, intr-o lume lipsita de zambete si de bucuriile normale ale copilariei. Mai mult ca oricine, au nevoie de iubire, de intelegere, de incurajari, dar si de terapie.

Pentru a da rezultate foarte bune, programul terapeutic urmat de acestia trebuie sa fie unul intens sustinut, iar noua actiune caritabila initiata de Sun Plaza pentru Centrul AITA vine in sprijinul acestui proces, prin asigurarea instrumentelor ce ii ajuta pe cei mici sa se dezvolte si sa se adapteze la mediu.

In plus, pentru ca nu reusesc sa comunice sau sa se faca intelesi, Sun Plaza Shopping Center si-a propus sa le dea o voce copiilor cu tulburari din spectrul autist. In cadrul evenimentului caritabil de la Centrul AITA, alaturi de Sun Plaza au venit si solista Corina Bud si actrita Ioana Alexandra Picos, care s-au implicat in campanie pentru a promova constientizarea autismului, a problemelor si drepturilor celor afectati. Cele doua au interactionat si s-au jucat cu cativa dintre copilasii prezenti, avand ocazia sa descopere cat de veseli, energici si creativi sunt acestia in pofida tulburarilor din spectrul autist de care sufera. Bucurosi de vizita, cei mici le-au oferit celor prezenti la eveniment mici atentii lucrate chiar de ei, in semn de multumire pentru ajutorul si sustinerea primita. Prin gestul lor, copiii, emotionati, au reusit sa le bucure sufletul celor care le-au fost aproape si sa le aduca zambetul pe buze.

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA) este o organizatie non-profit care are ca obiect de activitate oferirea de servicii psihologice complete copiilor cu tulburari din spectrul autist si familiilor lor. Cel mai important proiect al asociatiei este centrul infiintat, unde cei mai buni specialisti din tara ofera servicii copiilor diagnosticati cu autism si familiilor lor, cu daruire si profesionalism, la cele mai ridicate standarde.

Sun Plaza Shopping Center, Centrul Comercial din sudul capitalei, este un proiect dezvoltat de EMCT Romania si S IMMO AG. Deschis in februarie 2010, Sun Plaza vine in intampinarea clientilor cu trei abordari distincte: cumparaturi de baza (hipermarket, magazine de bricolaj si electrocasnice), zona de lifestyle, cu prezente de top din domeniul fashion (ancore pe suprafete medii si mari, magazine ale marcilor internationale), precum si o zona de divertisment si petrecere a timpului liber. Sun Plaza are o suprafata inchiriabila de 81,000 m2 si peste 210,000 m2 suprafata construita. Centrul are o parcare subterana cu 2,000 de locuri si o legatura directa cu statia de metrou Piata Sudului, realizata printr-un pasaj subteran.
www.sunplaza.ro
www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center

Pentru informatii suplimentare:
Florina Axinia, +40721200431, florina.axinia@next.advertising.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 616
Cuvinte cheie: Bucuresti
ina zaifu

Adaugat in urma cu 4091 zile, 04 Feb. 2013

Adaugat de ina.zaifu

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 25

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .