poze teatru prieteni in club control din bucuresti

Teatru & prieteni in Club Control din Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 25 Mai 2010 19:00
Club Control: Academiei nr.19

Categorii: Alte Evenimente

Asociatia Paspartu in colaborare cu Ideo Ideis organizeaza la Club Control, pe 25 mai, un nou eveniment cultural: lansarea numarului 1 a revistei online Arte & Meserii alaturi de piesa de teatru Tanara mostenitoare cauta.... (spectacol UNATC) si o expozitie de pictura in concept 3D a artistei Georgiana Draghiciu.

Arte si meserii al doilea numar
Revista Arte & Meserii este un produs media cultural realizat in totalitate de Asociatia Paspartu si colaboratorii sai. Se gaseste intr-un format online pe site-ul www.revistaartesimeserii.ro. Dupa succesul numarului 0, acum revista isi anunta cel de-al doilea numar, in aceeasi forma de prezentare. In aceasta luna, revista contine un coverstory si o abordare interesanta a actorului Dragos Bucur, un interviu neconventional cu regizorul Radu Afrim, un articol cu Decat o Revista si multe altele.

Teatru si expozitie de pictura
Dupa primul eveniment marca Paspartu, centrat pe lansarea asociatiei, a revistei si pe concertul trupei romanesti DuteVino, Asociatia Paspartu aduce o alt arta : teatrul. O trupa de teatru din cadrul UNATC va juca pe scena Clubului Control piesa intitulata "Tanara mostenitoare cauta..." dupa Carole Frechette. Regia si scenografia apartin Stefanei Popa, iar din distributie fac parte Ruxandra Coman si Mircea Postelnicu.

In cadrul evenimentului pot fi vizionate, de asemenea, si lucrarile artistei Georgiana Draghiciu. Picturile sale se bazeaza pe un concept 3D.

Sunt asteptati toti iubitorii de arta, cultura, intr-un spatiu de relaxare si socializare, de la orele 19 pana pe seara. Mai multe informatii despre eveniment se gasesc pe site-ul asociatiei.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 532
Cuvinte cheie: Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 3612 zile, 20 Mai. 2010

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
petexpo romania 2020

PetExpo Romania 2020

Bucuresti, Bucuresti. 24 Apr 2020 - 26 Apr 2020
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
starevolution dance festival

StaREvolution Dance Festival

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 9 Mai 2020
maximum rock festival 2020

Maximum Rock Festival 2020

Bucuresti, Bucuresti. 13 Iun 2020 - 14 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .