poze terapie vibrationala prin intermediul sunetului de gong si boluri tibetane

Terapie vibrationala prin intermediul sunetului de Gong si boluri tibetane

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 18 August 2012 10:00 - Luni 20 August 2012
Sala de festivitati a scolii generale nr. 64 Ferdinand I, Str. Gara Obor nr. 16 (mijloace de transport: troleibuzele 69, 85 - Statia Baicului, punct de reper: Gara Obor)

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 100/300

Fiecare Gong are o vasta gama de sunete care trateaza persoana ca pe un intreg, in functie de expresia corporala si procesele energetice conexe. “Tratamentul” nu afecteaza numai latura psihica, ci si corpul fizic, cu tensiunile si rigiditatile sale, pana la diverse blocaje musculare care de obicei cauzeaza boala. Emotiile negative paralizeaza, iar situatiile de stres, intr-un fel sau altul, deregleaza echilibrul emotiv si conduc la blocaje la nivel corporal, care impiedica emotiile sa circule libere. Sunetul clopotului tibetan are efecte benefice in special pentru sistemul nervos central si aduce beneficii pentru toate problemele legate de insomnie si iritabilitate. Vibratiile sonoare ale sunetului Gongului pot incetini imbatranirea, mintea se curata, eliberandu-se de emotii, generand un tip de exorcism si provacand ceea ce putem numi “transformare spontana”. Dupa o astfel de terapie, pacientul reintra intr-o armonie totala intre corp si minte.

Gongul este un instrument vechi, pe care samanii il utilizau inca de acum 4.000 de ani, pentru puterea sa extraordinara de a transforma omul. Este instrumentul cel mai rezonant cunoscut. Ascultatorul este "imbratisat" intr-un camp bogat in armonii, in care intreaga sa existenta va fi revigorata si armonizata. Gongul da posibilitatea de a simti in acelasi timp mai multe sunete cu diverse intervaluri, "imbratisand" persoana care le asculta intr-o “baie” sonora regeneranta, unde partea constienta si cea inconstienta vor fi solicitate puternic. Vibratiile sonore elibereaza sufletul si ridica toata greutatea interioara.

“Baia” in vibratiile sunetului de Gong si de boluri tibetane este o experienta simpla si comoda, in care persoana imbracata confortabil se culca pe o salteluta sau un covoras moale si se acopera cu o cuvertura usoara.

Masajul sonor cu bolurile tibetane poate ajuta o persoana sa experimenteze profunde schimbari fizice si spirituale, insa nu trebuie considerat ca o medicina traditionala si nu trebuie sa substituie medicamentele prescrise de medici in cazuri de probleme specifice.

Mai multe detalii: http://www.humanitysteam.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=461&Itemid=681

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1767

Eveniment postat de organizator

sursilov catalina

Adaugat in urma cu 4286 zile, 25 Iul. 2012

Adaugat de HumanitysTeam

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .