poze testeaza i sanatatea gratuit la cortul uniqa asigurari de la mar

Testează-ți sănătatea gratuit la cortul UNIQA Asigurări de la mar

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 2 Octombrie 2015 13:00 - Duminică 4 Octombrie 2015
Piata Constitutiei, Bucuresti

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 100/15000

Toți alergătorii care participă la probele evenimentului sportiv Raiffeisen Bank Maraton București, din 2-4 octombrie, sunt așteptați la cortul UNIQA Asigurări pentru a-și testa gratuit sănătatea.

Testele medicale sunt efectuate de voluntarii de la Asociația Împreună pentru Sănătatea Rurală / SSMB și de la Clinica Anima și constau în:
calcularea masei musculare, a procentelor de grăsime și apă din corp, a vârstei metabolice, a indicatorului de masă minerală osoasă etc. cu ajutorul analizorului de greutate TANITA, cântar profesional de tehnologie japoneză, importat de firma Amelite Trading
măsurarea nivelului de antioxidanți la nivel celular (primele 100 de persoane au gratuitate, următoarele pot face testul pentru 25 lei)
măsurarea tensiunii arteriale
măsurarea pulsului
EKG
măsurarea concentrației de oxigen din sânge (pulsoximetrie)
spirometrie
măsurarea glicemiei (sâmbătă și duminică de la 8.00 la 10.00 - de preferat pe nemâncate)

Duminică dimineața, de la 8.00 la 9.30, specialiștii de la Active Life Therapy aflați la cort pot aplica sportivilor benzi medicale pentru relaxarea mușchilor suprasolicitați sau pentru a reduce durerea și inflamațiile. În plus, în perioada 2-4 octombrie, alergătorii pot beneficia și de scurte sesiuni de masaj. Cortul UNIQA Asigurări te așteaptă vineri în intervalul 13.00-20.00, sâmbătă de la 07.00 la 20.00 și duminică de la 08.00 la 16.00.

Important! Toţi alergătorii la Bucharest Raiffeisen Bank Marathon (oricare dintre curse) pot beneficia de reduceri la asigurările de sănătate și de locuință. În plus, alergătorii care vor dori să-şi lase datele de contact vor primi automat un cadou UNIQA Asigurări. Vino la cortul UNIQA şi află mai multe de la consultanţii noştri!

Dorința UNIQA Asigurări pentru ediția 2015 a Maratonului București este creșterea numărului de suporteri, crearea din acest eveniment a unui motiv de bucurie, a unui pretext pentru bucureșteni să iasă pe străzi și să îi încurajeze pe alergători. “Gândește-te că maratonul nu este despre circulație blocată sau despre cine ajunge primul, ci despre o mulțime de oameni care se bucură - unii aleargă, iar ceilalți îi încurajează" spune Brândușa Popa, Marketing Manager UNIQA Asigurări. www.facebook.com/gandeste.uniqa
###

Despre UNIQA
UNIQA Insurance Group operează pe piața românească din 2008, oferind toate formele de asigurări de bunuri, de răspundere și de persoane.

UNIQA Asigurări se numără printre liderii pieței românești de asigurări generale și furnizează servicii pentru peste 470.000 de clienți, oferind un portofoliu complet de produse care respectă nevoile clienților și tendințele pieței. Compania se preocupă permanent și acordă o mare importanță dezvoltării de produse și de soluții de asigurări integrate, adaptate nevoilor actuale și stilului de viață modern și dinamic.
În 2010, UNIQA a început operațiunile pe piața asigurărilor de viață, lansând compania UNIQA Asigurări de viață. Cu produse de asigurare de viață mixte, la termen și de grup, dar și cu experiența și know-how-ul UNIQA Insurance Group, compania respectă nevoile fiecărui client în parte, găsind soluțiile de asigurare potrivite.

Despre UNIQA Insurance Group
UNIQA Insurance Group, cu sediul central în Austria, este unul dintre cele mai importante și dinamice grupuri de asigurări din Europa Centrală și de Est. Cu aproximativ 40 de companii în 19 țări și 22.000 de angajați, UNIQA oferă servicii de asigurări pentru 10 milioane de clienți. În Austria, UNIQA deține o cotă de piață de 22% și a fost desemnată timp de zece ani cea mai de încredere companie de asigurări, conform studiului anual al publicației Reader’s Digest. Cu UNIQA și Raiffeisen Insurance, Grupul deține două branduri puternice, care îi oferă o bază solidă pentru creșterea viitoare. UNIQA operează în 15 țări din Europa Centrală și de Est: Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Kosovo, Croația, Macedonia, Muntenegru, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Cehă, Ucraina și Ungaria. De asemenea, Grupul deține companii de asigurări în Italia, Elveția și Liechtenstein.


DESPRE ASOCIAȚIA BUCHAREST RUNNING CLUB
Asociația Bucharest Running Club este organizatorul celor mai mari competiții de alergare stradală și sport de masă din România. Începând cu anul 2008, Bucureștiul a fost inclus în circuitul internațional al maratoanelor, alăturându-se celorlalte capitale europene care găzduiesc anual astfel de competiții. În 2015 au avut loc ediția a patra Petrom Bucharest Half Marathon, iar în 3-4 octombrie are loc a opta ediție a Raiffeisen Bank Bucharest Marathon. La fiecare dintre ele participă peste 10.000 de alergători din 50 de țări. Ambele sunt acreditate și înscrise în calendarul internațional al AIMS (Asociația Internațională a Maratoanelor și Semi-maratoanelor). RBBM include probele de maraton – 42,195 de km, Semi-maraton VW – 21,095 km, Ștafetă Vodafone – 4×10,548 km, Cursa Populară Ciuc Radler – 3,6 km, Teen’s Race – 3,6 km, Cursa Copiilor UNIQA Asigurări pe categorii de vârstă, 1,6 si 0,8 km și Jogging în Scutece SAMAS. Persoanele cu dizabilități au clasament special la oricare cursă doresc să participe.
Site-urile oficiale ale Asociației Bucharest Running Club sunt:
www.bucuresti-maraton.ro, www.bucuresti21km.ro , www.voluntarinsport.ro, www.abrc.ro

Mai multe detalii: http://bucharest-marathon.com/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 683
alina lupuleac

Adaugat in urma cu 2554 zile, 29 Sep. 2015

Adaugat de AlinaDSP

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 49

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
  • Ai ceva de zis?

    .