poze  tommy hilfiger dezvaluie coperta car ii sale de memorii americ

TOMMY HILFIGER DEZVĂLUIE COPERTA CĂRȚII SALE DE MEMORII, AMERIC

Bucuresti , Bucuresti. Joi 31 Martie 2016

Categorii: Alte Evenimente

Cartea de memorii va fi lansată la data de 1 noiembrie 2016 și va conține întâmplări nespuse până acum și memorii marcante pentru cariera și viața personală a lui Hilfiger.

Tommy Hilfiger, companie deținută de PVH Corp. [NYSE: PVH], este bucuroasă să dezvăluie coperta viitoarei cărți de memorii a lui Tommy Hilfiger, American Dreamer. Lansarea cărții este anunțată pentru data de 1 noiembrie 2016, iar printre paginile ei se regăsesc povești personale din copilăria și anii de formare ai lui Hilfiger, până la eșecurile, reușitele și ambiția care l-au condus în construirea unui brand internațional de milioane de dolari. Coperta a fost realizată de renumitul fotograf Richard Phibbs, în cadrul magazinului pilot Tommy Hilfiger de pe Fifth Avenue din New York City.

“American Dreamer reflectă experiența mea în industria modei din ultimii 30 și ceva de ani” a spus Tommy Hilfiger. “A fost uimitor să rememorez toate momentele definitorii ale carierei și ale vieții mele personale – de la copilăria mea, la începuturile legate de lumea modei, până la pasiunea mea pentru cultura pop și Americana. Este un reminder inspirațional al tuturor piedicilor pe care le-am depășit, de la primul nostru panou publicitar din Times Square, până la puntea de legătură pe care am creat-o între lumea modei și muzică. Lucrul la aceste memorii mi-a reconfirmat aventura uimitoare pe care am trăit-o prin construirea unui brand global de lifestyle.”

American Dreamer este o carte scrisă de Tommy Hilfiger în colaborare cu Peter Knobler. Va fi publicată la editura Ballantine Books, o tipografie a Random House, divizie a Penguin Random House, cel mai mare editor de cărți comerciale din lume, a cărei societate-mamă este Bertelsmann AG Random House.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 589
oana vasilescu

Adaugat in urma cu 2440 zile, 29 Mar. 2016

Adaugat de Shake Advertising

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 16

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
  • Ai ceva de zis?

    .