poze tongshu protocolul de vara inima

Tongshu - Protocolul de vara. Inima

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 16 Iunie 2012 09:30 - Sâmbătă 15 Decembrie 2012
Centrul Seeds for Happiness, Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, sector 4, Bucuresti

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 2/20

Centrul Seeds for Happiness va invita sa va ingrijiti de sanatate si sa descoperiti "Calea Armoniei" prin exercitii simple de gimnastica medicala occidentala, izometrie, exercitii de Qigong si meditatie, sub indrumarea lui ANDU GUINEA.

Este vorba despre o suma de metode prin care se poate ajunge la armonizarea intregii fiinte: „tóng” inseamna „armonie, acord”, iar „shù” – „abilitate, arta, metoda”.

Acest curs se adreseaza tuturor celor interesati de mentinerea sanatatii, indiferent de varsta, abilitati sau pregatire anterioara.

Tongshu se ocupa sa regleze functionarea diferitelor componente ale corpului, astfel încât sa se creeze un echilibru dinamic care sa sustina starea de sanatate de-a lungul întregii vieti. Prin cunoasterea exacta a macro- si microciclurilor la care suntem supusi fara încetare, putem, printr-o practica adecvata, sa reglam fin functiile organismului, astfel încât acestea sa se desfasoare la modul optim.

Imediat ce trece ziua copilului modul de manifestare a energiei se schimba. De unde pana acum era vorba de crestere, acum vorbim de o adevarata expansiune.



Energia incepe sa se comporte asemeni focului, manifestandu-se la exterior in toata splendoarea sa. Acesta este un lucru minunat, insa unul dintre organele noastre nu este la fel de incantat.

Vorbim aici despre inima, care genereaza intotdeauna un surplus de energie, prin insasi natura muncii sale. Ea are, bineinteles, o protectie suplimentara fata de alte organe, cu care in mod obisnuit poate fata cu succes acestei situatii. Insa pe timpul verii se adauga si surplusul de energie venit din exterior, ceea ce ii ingreuneaza considerabil munca. Rolul nostru va fi sa ponderam acest exces de energie, sa-l redirectionam, sa stocam ce se poate si sa lasam restul sa se intoarca acolo de unde a venit.

Protocolul de vara pune deci accent pe protectia inimii, organ care duce greul in aceasta perioada. Partea fizica va include exercitii specifice, in timp ce partea teoretica ne va introduce treptat in relatiile pe care inima le are cu celelalte organe, cu spiritul si cu energia primordiala.

Vom descoperi cate minti are omul, cum influenteaza functionarea inimii viata de zi cu zi si cum aceasta viata exterioara influenteaza la randul ei inima si multe altele. Toate acestea la Seeds for Happiness in cele trei luni care urmeaza.

Participarea la curs se face pe baza de inscriere prealabila! Este necesar sa veniti imbracati in tinuta sport, lejera.

Mai multe detalii: http://bit.ly/MQwVDj

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 7926

Eveniment postat de organizator

seeds

Adaugat in urma cu 4337 zile, 08 Iun. 2012

Adaugat de seeds

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 126

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .