poze unde ne relaxam vara asta

Unde ne relaxam vara asta?

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 16 Iulie 2013 19:00

Categorii: Alte Evenimente

Bucuresti, vara, caldura si agitatie. Peisajul este uneori atat de incarcat incat ne dorim o evadare cat mai departe de oras. Nu este insa cea mai buna solutie. In acest peisaj, exista si situatii mai fericite, unde un colt de umbra are farmecul sau.

Britannia Bar & Grill aflat la cateva minute de Palatul Parlamentului, departe de agitatia din Centrul Vechi, se remarca in special prin meniurile delicioase, fiind un loc in care mancarea este gatita de bucatari cu har si servita cu placere celor mai gurmanzi clienti.
Vizitatorii revin cu drag si recomanda mancarurile cu incredere, de aceea, in zilele toride de vara, multi se refugiaza aici pentru momente placute alaturi de cei dragi. Si pentru ca totul sa fie perfect, cei care vin cu copiii au posibilitatea de a-i lasa intr-un loc de joaca ideal pentru ei.
Asadar, in timp ce parintii savureaza delicatesele din meniu, copiii au program special la etaj, fiind in compania personalului specializat care ii distreaza cu tot felul de jocuri si jucarii pentru ei.
Restaurantul Britannia ii convinge pe cei care trec pragul ca momentele de calitate se intampla in locuri frumoase si ca timpul petrecut intr-o atmosfera deosebita te incarca de energie pozitiva si bucurie.

Despre Britannia Bar & Grill
Britannia Bar & Grill, este un local exceptional nu doar datorita delectarii bucatelor internationale si serviciului amabil, ci si prin arhitectura cladirii, proiectata din dorinta de a oferi tuturor posibilitatea de a avea langa casa un restaurant select cu clienti alesi!

Britannia Bar & Grill se afla pe strada Petre Ispirescu nr. 9B, sector 5, Bucuresti. Pentru informatii si rezervari: 0725 998 899.

https://www.facebook.com/restaurantbritannia
https://www.facebook.com/BritanniaKidsClub
http://www.britanniarestaurant.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 742
andreea ionita

Adaugat in urma cu 3909 zile, 16 Iul. 2013

Adaugat de AndreeaIonita

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 37

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .