poze united gestioneaza comunicarea pentru p3 in romania

United gestioneaza comunicarea pentru P3 in Romania

Bucuresti , Bucuresti. Joi 5 Noiembrie 2015 15:00 - Joi 5 Noiembrie 2015
Nicolae Tomescu, nr. 14

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 0/10

United, agentie full-service de marketing, prezenta pe piata de 15 ani, gestioneaza contul de relatii publice si comunicare pe Romania al P3 Logistic Parks, unul dintre cei mai importanti investitori, dezvoltatori si manageri de proprietati europene de logistica, cu un portofoliu impresionant de active totalizand 3 milioane de m2 in noua tari si terenuri cu avize de urbanism care permit dezvoltarea a peste 1,3 milioane de m2 de noi spatii.

P3 este in plin proces de extindere in Romania. In prezent, detine parcul P3 Bucharest, situat la intrarea in Bucuresti, la kilometrul 13 de pe autostrada A1, care cuprinde 215.000 m2 de spatii pentru depozitare ocupate in totalitate si 40 de hectare de teren ce permit dezvoltarea a peste 160.000 m2 de spatii suplimentare.

Incepand din luna octombrie 2015, in cadrul acestui parteneriat, United va construi strategia anuala de comunicare a P3 in Romania, o piata cheie pentru companie. United va oferi servicii de PR online si offline: consultanta, relatii cu presa nationala si locala, management reputational, comunicare corporate si comunicare de criza.

Divizia de PR a agentiei United isi propune sa creasca notorietatea companiei in Romania si sa intareasca pozitia de lider pe segmentul sau, prin expunerea in media, in cadrul unor campanii de relatii publice integrate. United va completa si sprijini strategia de marketing deja existenta a companiei, pentru a contribui la cresterea sa in Romania.

Peter Bečár, Managing Director P3 pe Europa Centrala si de Est si al P3 Romania, declara: „Romania este o piata importanta pentru noi, una cu potential puternic de crestere si dezvoltare. Achizitia celui mai mare parc logistic din tara, P3 Bucharest, la inceputul anului 2015 si planurile noastre de dezvoltare demonstreaza implicarea noastra. Am ales sa lucram cu United datorita expertizei sale in media si faptului ca intelege si cunoaste in profunzime piata de real estate. Suntem nerabdatori sa lucram cu echipa United si sa experimentam felul in care isi vor folosi creativitatea pentru a sublinia pasiunea noastra pentru depozite”.

Dan Cirstea, Managing Partner United, declara: „United este prima agenţie de marketing din Romania cu o divizie specializata in marketingul pentru real-estate. Pentru noi, este o onoare si o provocare sa lucram pentru P3, unul dintre liderii europeni ai segmentului de dezvoltare si management al spaţiilor logistice. Cum infrastructura si logistica sunt prioritaţi mari ale dezvoltarii economice in Romania, ne dorim ca, alaturi de echipa P3, de partenerii nostri din presa de specialitate si de organizatorii de evenimente de business, sa punem umarul la cresterea companiei si sa atragem noi clienti care vor sa se extinda in Romania”.

Despre United:

United este o agentie de marketing full-service independenta, prezenta pe piata de marketing din anul 2000. Agentia ofera servicii de marketing integrate: consultanta de marketing, branding, publicitate, organizare de evenimente B2B si B2C, marketing online, productie si PR. United este prima agentie de marketing care a dezvoltat o divizie specializata pentru marketingul de real estate. De asemenea, agentia are specializari pe marketingul de Centre Comerciale, FMCG, Turistic, Financiar, Health & Pharma,

Printre clientii agentiei se numara: Aedificia Carpati, Anchor Grup, Autoritatea de Turism a Egiptului, Axa Life Insurance, BCR, Bluehouse, Bucuresti Mall, Carpatica Asig, Cetelem, Consiliul National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Credit Europe Bank, FocusPlus, Finexpert, Fundatia Sfanta Irina, Gedeon Richter, Glaxo, GTC, Hilton, Hoffmann La Roche, Hercesa, Immofinanz, Konica, Maritimo Shoping Center, Marriott Hotel, Medicover, Plaza Romania, Ploiesti West Industrial Park, Portland Trust, Raiffeisen Bank, Sonae Sierra, Unilever.

Mai multe informatii despre United, pe www.unitedcom.org.

Despre P3:

P3 este un investitor specializat, dezvoltator si manager de proprietati europene de logistica. Prezent in Europa, P3 are un portofoliu impresionant de active ce cuprinde nu mai putin de 144 de centre de distributie, totalizand 3 milioane de m2 de spatii in noua tari, precum si terenuri cu avize de urbanism care permit dezvoltarea a peste 1,3 milioane de m2 de noi spatii.

Misiunea P3 este aceea de a le oferi companiilor o experienta de prima clasa in locatii logistice cheie. P3 construieste spatii de depozitare sustenabile, care corespund celor mai inalte standarde internationale.

PointPark Properties a adoptat numele „P3” ca element de brand si va utiliza denumirea P3 Logistic Parks pentru a reflecta mai bine esenta business-ului companiei. Puteti gasi mai multe informatii despre P3 pe www.p3parks.com.
P3 este detinut de fondurile TPG Real Estate si Ivanhoé Cambridge.

Pentru informatii suplimentare:

Mihaela Iacob, Senior PR Executive
mihaela.iacob@unitedcom.org, +40 723 604 983
Florentina Ciuverca, Senior Media Relations Consultant
florentina@unitedcom.org, +40 729 729 483

Mai multe detalii: http://www.unitedcom.org/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 437

Eveniment postat de organizator

zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 1612 zile, 05 Nov. 2015

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 90

Alte Evenimente din Bucuresti
petexpo romania 2020

PetExpo Romania 2020

Bucuresti, Bucuresti. 24 Apr 2020 - 26 Apr 2020
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
starevolution dance festival

StaREvolution Dance Festival

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 9 Mai 2020
maximum rock festival 2020

Maximum Rock Festival 2020

Bucuresti, Bucuresti. 13 Iun 2020 - 14 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .