poze valentine s day autentic in stil american la liberty center

Valentine’s Day autentic, în stil american, la Liberty Center

Bucuresti , Bucuresti. Joi 14 Februarie 2013 17:00 - Duminică 17 Februarie 2013
Centrul comercial Liberty Center, Str. Progresului nr. 151 - 171 (intersectie Calea Rahova cu Trafic Greu)

Categorii: Alte Evenimente

Poveşti de dragoste ca’n filme, cupidoni cu tolba de săgeţi la purtător, căsătorii la minut, ca’n Las Vegas, maraton de filme americane cu happy-end şi multă distracţie, le găseşti pe toate la Liberty Center, de Valentine’s Day, între 14 şi 17 februarie.

Pentru a crea atmosfera tipic americană de Valentine’s Day, zona Liberty Center va fi invadată zilele acestea de cupidoni pregătiţi să trimită “săgeţi” îndrăgostiţilor de toate vârstele pentru a-i convinge până şi pe cei mai cârcotaşi că “love is in the air”.

Îndrăgostiţilor până peste urechi li s-a pregătit o experienţă unică. Ei se vor putea căsători la minut, ca’n Las Vegas, în faţa unei capele special pregătite în interiorul mall-ului. Ceremoniile se vor oficia pe bandă rulantă, de joi, 14 februarie, până duminică, 17 februarie. Şi pentru că sunt deja cu capul în nori, viitorii miri vor avea pregătite toate cele necesare: de la mini trusou de nuntă cu voal, inele, papion şi buchet de mireasă, până la domnişoare de onoare, din partea casei.

Atmosfera americană va fi completată de un Elvis autentic, prezent la eveniment pentru a oficia ceremoniile. Tot el le va oferi mirilor, la final, un certificat de căsătorie. Iar pentru a rămâne cu încă o amintire din ziua evenimentului, de pus în ramă, cupidonii de serviciu se vor ocupa să le facă îndrăgostiţilor o fotografie pe care o vor primi pe loc.

Oricine doreşte o experienţă ca’n Vegas, poate ajunge în zona de căsătorii fulger din Liberty Center cu Lovemobilul dotat cu celebrele cutii de conserve goale şi pancarta “Just Married”, care va circula din 14 până pe 17 februarie, pe ruta Piaţa Unirii – Liberty Center.

Iar pentru pasionaţii de film, îndrăgostiţi sau nu, noaptea de sâmbătă spre duminică (16 - 17 februarie), începând cu ora 23:00, se anunţă o noapte albă cu filme cu happy-end, la The Light Cinema. Şase producţii americane de succes, care prezintă dragostea sub diferite forme, vor rula până dimineaţă într-un maraton cinematografic. Programul poate fi consultat pe pagina de Facebook/TheLightCinema şi pe website: www.lightcinemas.ro.

Toate detaliile despre evenimentele special pregătite pentru sărbătoarea dragostei în stil american, de la Liberty Center, le puteţi găsi pe site-ul www.libertycenter.ro şi pe pagina de Facebook/LibertyCenterMall.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1037
Cuvinte cheie: Bucuresti
alina dumitru

Adaugat in urma cu 4061 zile, 14 Feb. 2013

Adaugat de alinadumitru_5

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .