poze workshop de decoupage cu laura frunza

Workshop de decoupage cu Laura Frunză

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 9 Martie 2013 11:00
Emil Balaban nr 6

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 6/14

Întâmpinăm primăvara alături de Laura Frunză cu un workshop de Decoupage pe ghivece, sâmbătă 9 martie, de la ora 11:00, la Attitude Art School (str Emil Balaban 6).

Decoupage-ul este o tehnică cu vechime care se folosește pentru a decora diverse obiecte cu ajutorul hârtiei imprimate și a adezivilor speciali. Obiectele sunt decorate cu decupajele de hârtie imprimată sau șervețel care apoi sunt acoperite cu numeroase straturi de lac sau de culori acrilice pentru a obține efectul unei picturi în ulei.

Decoupage-ul a devenit foarte popular în zilele noastre pentru că este o tehnică decorativă cu rezultate impresionate dar accesibilă și celor care nu au cunoștințe de pictură. Pentru elementele decorative se poate folosi orice hârtie imprimată care nu este lucioasă: șervețele de colecție, un citat din cartea preferată sau partitura unei melodii frumoase. Tehnica e folosită pentru a decora numeroase obiecte: cutii, pahare, oglinzi, rame, farfurii, lampadare și chiar obiecte de mobilier.

Pentru că primăvara a venit deja și florile au început să îmboboceacă noi am ales să decorăm ghivece ceramice perfecte pentru a aduce primăvara în fiecare casă. Am adunat pentru voi șervețele vesele cu flori și nu numai, dar dacă aveți în colecție un șervețel preferat puteți veni cu el pentru a crea cu ajutorul lui un ghivechi cu adevărat personalizat.

Îndrumătoarea cursului Laura Frunză este mama unei fetițe de patru ani, autoarea blogului Idei pentru mămici și copii, traducatoare de cărți pentru copii și adolescenți, scriitoare în devenire și artistă cu două mâini stângi dar cu multă imaginație. Este pasionată de tot ce ține de zona do-it-yourself și a testat până acum nenumărate tehnici, din dorința de a descoperi la care se pricepe cel mai bine. Decoupage-ul este prezent în viața ei de numai trei ani, însa îi este, momentan, cel mai aproape de suflet.


Oferă-i mamei tale cadou ocazia de participa la acest workshop sau vino chiar tu și decorează un ghiveci pentru ea!

Pentru unul din cele 14 locuri disponibile costul de participare este 100 lei, cu toate materialele necesare incluse. Înscrierile se fac pe pagina http://www.attitudeballet.ro/contact/ la adresa inscriere@attitudeballet.ro sau la numărul de telefon 0742 21 95 99 până vineri, 8 martie.

Workshop-ul este susținut de partenerii Attitude Art School: Zile și Nopti, Revista Atelierul, Deco și Eco, Creashop, Metropotam, Designist, Mayra, Orașul meu, Ele.ro, Envy și Idei pentru mămici și copii.


Mai multe detalii: http://www.facebook.com/events/343860709047016/

Pret bilet: 100 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1109

Eveniment postat de organizator

attitude

Adaugat in urma cu 4068 zile, 05 Mar. 2013

Adaugat de AttitudeBalletStudio

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .