poze  ziua femeii la militari shopping

ZIUA FEMEII LA MILITARI SHOPPING

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 8 Martie 2015 10:00 - Duminică 8 Martie 2015
Bd. Iuliu Maniu 546-560

Categorii: Alte Evenimente

8 Martie va fi o zi plină de răsfăț pentru toate vizitatoarele centrului comercial

Militari Shopping sărbătorește Ziua Femeii și pregătește multe surprize pentru clientele centrului comercial, în ziua de 8 Martie.
Vizitatoarele Militari Shopping vor fi întâmpinate cu un zămbet și o floare, iar pe toată durata zilei vor avea ajutoare de nădejde pentru cumpărături, pentru a avea o aniversare perfectă!
Femeile vor fi cu siguranță în centrul atenției în acestă lună, de aceea nu i-am neglijat pe bărbați! Aceștia au la dispoziție un instrument de mare ajutor, Cardul Cadou, care poate fi utilizat pentru orice achiziție din cadrul magazinelor Militari Shopping.
“Le mulțumim tuturor vizitatoarelor noastre că sunt mereu alături de noi și le urăm să aibă o zi perfectă de 8 Martie, plină de atenție, surprize și cadouri! Ne-am gândit și la partenerii lor, care au multă bătaie de cap în acestă perioadă. Uneori, alegerea cadoului ideal îi poate face pe aceștia să petreacă zile întregi sub presiunea cumpărăturilor. De aceea am lansat Cardul Cadou, care oferă posibilitatea de a achiziționa orice produs din magazinele centrului comercial, clienții având la dispoziție o gamă largă și variată de branduri.“, declară Asi Kahana, Chief Executive Officer AERE RO&HU și Administrator Militari Shopping.
Cardul cadou poate fi utilizat în orice magazin din cadrul centrului și se poate achiziționa de la chioșcul de informații, loto și exchange, din fața caselor de marcat 30-33 ale hipermarketului Auchan. Acesta poate fi încărcat cu o valoare nominală de la 40 la 650 RON, în funcție de alegerea clientului. Este acceptat de toate terminalele POS din cadrul Militari Shopping, dar nu poate fi folosit la ATM sau pentru cumpărături online.
Nu se percepe nicio altă taxă, singurul cost fiind suma de încărcare, iar clienții pot beneficia în mod gratuit și de un card-holder, la alegere.
În plus, toți cei care vor încărca un card cadou cu minim 100 RON, vor putea câștiga 1.000 de RON în cadrul tombolelor organizate în fiecare zi de luni, până pe 27 aprilie.
Detalii suplimentare puteți obține la telefon: 021 380 87 82 | Luni - Vineri | 10:00 - 18:00, la email giftcardmilitari@aere.com sau pe http://bit.ly/tombola_cardului_cadou .

# # #

Despre Militari Shopping
Centrul comercial Militari Shopping, situat în sectorul 6 al capitalei, Bd. Iuliu Maniu, nr 546-560, a fost deschis oficial în anul 2009, fiind gândit ca un spaţiu perfect pentru shopping în familie, adaptat nevoilor şi preferinţelor românilor. În scurt timp a devenit un centru de interes pentru clienții din întrega capitală, dar şi din localitățile din vestul Bucureştiului. Dezvoltat pe un teren de peste 200.000 mp, centrul comercial dispune de o suprafaţă închiriabilă de 53.100 mp, de 2.500 locuri de parcare, 6 restaurante şi WiFi gratuit.
Printre retailerii de renume, în Militari Shopping, clienţii pot găsi mărci precum Decathlon, H&M, Auchan, C&A, BeBe Supermarket, Imaginarium, Camaieu, Humanic, Maxi Pet, Hervis, Adidas Outlet Store, NewYorker, Deichmann, dm, Media Galaxy, KFC Drive Thru, Praktiker sau Domo.
Militari Shopping a fost dezvoltat şi se află în proprietatea Land Development Proiect SRL, parte a companiei Atrium European Real Estate Limited, listată la bursele din Viena şi Amsterdam. La 30 septembrie 2014, Atrium era activă în 11 ţări din Europa Centrală şi de Est, deţinând 151 de proprietăţi imobiliare, cu o valoare totală pe piaţă de aproximativ 2,5 miliarde de euro.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 834

Eveniment postat de organizator

raluca mihaila

Adaugat in urma cu 3314 zile, 03 Mar. 2015

Adaugat de Militari Shopping

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .