poze party cocktailuri cu imaginatie la barmaniada 2010

Party COCKTAILURI CU IMAGINATIE LA BARMANIADA 2010

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 19 Octombrie 2010 18:30

Categorii: Cluburi si Discoteci , Jocuri si Concursuri , Muzica si Concerte , Petreceri

Dupa ce au avut loc etapele de speed service si barista, am ajuns la etapa unde cocktailurile sunt in centrul atentiei: concursul de mixologie, care se va desfasura la Tonka Soul Café si va reuni peste 30 dintre cei mai priceputi barmani din tara.


Acestia vor concura, cate patru, cu cate o bautura creatie proprie, din categoriile Long Drink si Martini. Fiecare cocktail va fi preparat de trei ori, intr-un interval de sapte minute, iar diversitatea retetelor tine de imaginatia si experienta fiecarui concurent.

Probele vor fi jurizate atat tehnic, cat si degustativ si - asa cum ne-am obisnuit deja publicul - si de aceasta data vom avea parte de coordonarea unui profesionist de talie internationala: Thomas Aske – care va prelua rolul de presedinte al juriului.


BARMANIADA este prima competitie anuala completa, dedicata celor mai buni barmani – si isi propune sa creeze o imagine profesionista a oamenilor din spatele barului. Concursul exploateaza toate laturile meseriei de barman, desfasurandu-se pe parcursul a cinci etape - iar participantii sunt evaluati la standarde internationale. La finalul celor cinci etape, concurentul cu cele mai multe puncte acumulate urmeaza a fi desemnat “Barmanul anului”.

Evenimentul – organizat de Barmania si Tonka Soul Café - se afla anul acesta la cea de-a doua editie si vine cu noi provocari pentru barmanii interesati de a se perfectiona in meseria pe care o practica, dar si cu multe surprize pentru toti cei pasionati de bartending – fie ca vorbim de degustari de cocktailuri, retete ingenioase pe baza de cafea sau soiuri de vin.

Mai multe detalii: http://www.1801.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 572
Cuvinte cheie: Bucuresti
george

Adaugat in urma cu 4937 zile, 19 Oct. 2010

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .