poze smokin joe kubek bnois king

Smokin' Joe Kubek & Bnois King

Bucuresti , Bucuresti. Luni 11 Aprilie 2011 20:00 - Marţi 12 Aprilie 2011
Turturelelor 11

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte , Alte Evenimente

"Blues autentic, puternic, adevarat... Acorduri indraznete cu iz de Texas, boogie-uri inflacarate, blues adevarat si rock cu radacini solide" - Living Blues pe 11 aprilie la Jukebox ora 20.00

"Kubek este unul din cei mai energici chitaristi electrici "in priza" in aceste vremuri. Blues din Texas cu un impact zdrobitor" - Billboard.

Smokin' Joe Kubek este unul din acei oameni care s-a nascut sa cante la chitara. Kubek are tehnica si virtuozitatea care il fac pur si... simplu sa puna pe jar orice scena, si face asta de 27 de ani. La varsta de 14 ani era deja considerat un geniu al chitarii, iar in anii '70 si '80 texanul a frecventat scenele din barurile din Dallas. A cantat impreuna cu Stevie Ray Vaughan si cu cei trei Kings - B.B., Albert si Freddie. A fost foarte aproape de a pleca in turneu cu Freddie King, inainte de disparitia acestuia.

Cariera lui Kubek nu a luat insa cu adevarat avant pana ce nu a inceput sa cante impreuna cu chitaristul de jazz Bnois King, acum 10 ani. Kubek, cu arsenalul sau uluitor de instrumente, efecte speciale si tehnica, ofera un spectacol muzical intens, temperat de acompaniamentul remarcabil al lui Bnois King, care ofera un sound de chitara cu influente de jazz. Kubek, cu background-ul lui de blues/rock Texan, a gasit in chitara cu influente de jazz a lui Bnois King o finete si un sunet de corzi care s-a dovedit a fi un complement perfect pentru tehnica sa. Imbinarea celor doua stiluri s-a dovedit a fi fara cusur.

Concertul face parte din seria de "anotimpuri ale Blues-ului", Blue Moods, ce poarta semnatura Ioan Big, Head of Design al Event Plus si isi propune sa aduca in prim plan nume sonore, legende din lumea blues-ului. Event Plus doreste sa aduca in Romania, o data la trei luni, cu o frecventa menita a respecta anotimpurile, artisti cu renume international din domeniul blues-ului si cu un aport unic in ceea ce priveste calitatea si complexitatea interpretarii. Fiecare dintre acestia aduc un sound unic acestui gen muzical. Din aceeasi serie fac parte Sugar Blue, Louisiana Red, Bob Brozman, Coco Montoya, Angela Brown, Charlie Musselwhite, John Hammond, Eric Sardinas, Papa George sau Snowy White.

Nota: biletul garanteaza exclusiv accesul la concert. Pentru rezervari de locuri va rugam sa contactati locatia.
Acces general. Pret: 90 lei

Mai multe detalii: http://clubjukebox.ro/

Pret bilet: 90 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 541

Eveniment postat de organizator

jukebox

Adaugat in urma cu 4741 zile, 06 Apr. 2011

Adaugat de jukebox

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 63

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .