poze concert trupa 13

CONCERT TRUPA 13

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 9 Octombrie 2010 23:00 - Duminică 10 Octombrie 2010
TURTURELE 11

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte , Petreceri , Alte Evenimente

CONCERT TRUPA 13 LA JUKEBOX

Se intampla pe undeva la inceputul lui iunie 2003 cand Deni, Cristi, Lucian si Silviu, vechi prieteni, s-au hotarat sa formeze o trupa. Lucru deosebit, mai ales cand iti doresti sa canti ce-ti place si sa fii valabil mai mult de-o vara.

Au inceput cautarile si probele pentru solistul vocal, veriga lipsa, care parca lipsea de pe fata pamantului.

Au venit foarte multi doritori de succes si de afirmare, dar,din pacate, nici unul din ei nu prea a reusit sa cante, insa pana la urma cei patru s-au intalnit cu Cortez, vocalist proaspat intors de peste hotare, hotarat sa fac treaba de data asta "in his country".

Formatia se apuca de repetat intr-unul din birourile lui Neil, patronul Clubului Juke Box, care vine cu propunerea de a canta o zi pe saptamana in club, dand astfel prima sansa formatiei de a canta live cu public.

Practic de aici a inceput totul. Baietii s-au pus pe repetat si in maxim 3 saptamani au reusit sa insumeze 30 de piese-covers, incingand serile de joi si mai apoi si de duminica din Juke Box.

Dupa mai bine de un an si jumatate trupa se muta in proaspatul "Music Club", club facut cu finantele lui Sorin si cu sfaturile de ordin tehnico-muzical ale trupei, care canta in fiecare JOI,VINERI,SAMBATA si DUMINICA, reusind sa stranga un numeros public, platitor de bilet, un public direct interesat de formatie si de muzica de calitate, de un act live veritabil.

Repertoriul formatiei creste considerabil, atat in cantitate dar mai ales in calitatea pieselor, direct proportional cu exigenta membrilor trupei, considerata de foarte multi ca fiind "...trupa cu cel mai bun sound live din Roamnia" si fara indoiala (si fara suparare) cel mai bun grup care abordeaza repertoriul international.
Din cauza unor probleme de ordin personal Cortez se retrage din trupa in vara anului 2005, in locul sau venind Ionut Ruscior (ex-VIP) si Berti Barbera.

Trupa este insa foarte bine sudata, schimbarea survenita nepunand la indoiala noul potential al trupei, ba mai mult, clubul se umple parca si mai tare, serile sunt mai incinse iar baietii sunt motivati sa dea tot ce au mai bun. Atitudinea amicala, umorul si prestatia scenica atrag in continuare simpatia celor care inteleg fenomenul muzical si se regasesc in calitate. Dorinta de a oferi un tribut artistilor care i-au determinat sa faca muzica, bucuria de a canta si magia relatiei cu publicul au cristalizat un grup cu un sunet unitar si atitudine profesionista.

De remarcat faptul ca No.13 a cantat in club alaturi de Pink, acompaniind-o, Twin Dragons si multi alti artisti internationali care au trecut pragul clubului, un loc devenit punct de atractie si pentru lumea muzicala.

2007 formatia ramane in formula de cinci: Cristi, Ionut, Deni , Lucian si Silviu.

2009 trupa 13 inseamna: Deni, Silviu, Cristi-Americano si Cristi-D'Artagnan.

Din 2010 trupa 13 este reprezentata de Deni, Silviu, Cristi-Americano si Kani Rusu.

Mai multe detalii: http://clubjukebox.ro/

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 689
Cuvinte cheie: eveniment , Evenimente Bucuresti
jukebox

Adaugat in urma cu 4947 zile, 08 Oct. 2010

Adaugat de jukebox

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 63

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .