poze araabmuzik live show

araabMUZIK LIVE Show

Bucuresti , Bucuresti. Joi 12 Martie 2015 21:00
Calea Victoriei nr.107

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte , Petreceri

Basswise își face intrarea în 2015 cu un nume spectaculos în cultura bass și o premieră pentru publicul român - araabMUZIK, joi, 12 martie, la București. Din Statele Unite direct pe scena clubului Eden, araabMUZIK va fi protagonistul unui show audio-video cu multe beat-uri pe secundă. La doar 24 de ani, araabMUZIK este un fenomen al controller-ului, stilul său muzical rapid și spontan aducându-i colaborări cu ASAP Rocky, Azealia Banks, Busta Rhymes, Ludacris sau 50 Cent. Un etern adept al hip-hopului, dar cu o experiență în percuție de peste 20 de ani, el explorează în creațiile sale live și de studio genuri ca electro, dubstep sau trap. Din partea scenei locale, DJ Grigo și invitații săi încep seara cu hip-hop, iar după actul principal, Musai aduce din Ardeal sound-uri bine meșteșugite de trip-hop și drum’n’bass. Biletele vor fi disponibile doar de la intrare, la prețul de 30 de lei.

araabMUZIK
http://www.araabmuzikmvp.com/
http://www.fb.com/AraabMuzikMVP
https://soundcloud.com/araabmuzik
https://twitter.com/araabMUZIK_HD

Atunci când tastezi araabMUZIK pe Google, apare o listă impresionantă de clipuri video cu un tânăr de doar 24 de ani butonând cu foc un MPC ca și cum ar fi toboșarul Blink-182 Travis Barker în fața setului său de tobe. Cu accente ritmice extrem de rapide, jonglând din când în când cu o șapcă New Era, producătorul araabMUZIK creează o artă percepută de unii ca fiind poezie în mișcare, alții ar putea spune că e sinucidere pe un MPC, însă pentru acest producător este doar o altă zi de muncă.
Născut în Providence, capitala statului american Rhode Island, Abraham Orellana a crescut înconjurat de muzică. "Bat la tobe de la 3 ani, iar la 10 ani, am început să cochetez cu clapele și să-mi produc propriile piese." Jumătate dominican, jumătate guatemalez, araabMUZIK mărturisește că originile sale hispanice au influențat într-o oarecare măsură muzica lui, mai ales că mama sa era cântăreață de profesie. În ciuda faptului că a copilărit în Providence, unde cultura Hip-Hop nu e foarte dezvoltată, el a reușit să se antureze cu o serie de grupuri de rap locale și artiști solo. După succesul obținut alături de membrii legendarului grup de hip-hop Dipset, Cam’Ron, Duke Da God, Hell Rell, dar și alții, araabMUZIK s-a asociat și cu personalități rap ca Young Jeezy, ASAP Rocky, Ludacris, Azealia Banks, Gucci Man, Young Dro, Fabolous, Busta Rhymes și 50 Cent. Fascinant de ascultat, dar și de urmărit grație tehnicilor sale rapide de beat making, e ușor de înțeles de ce este solicitat la spectacole în cât mai multe state din America, dar și în Europa.
Stilul lui araabMUZIK ar fi dificil de definit, însă din creațiile sale transpar influențe clare de la nume sonore ca Dr. Dre, Swizz Beats, Alchemist, Just Blaze, Pete Rock, 9th Wonder, DJ Khalil și Heatmakers. Acești producători au contribuit indirect la perfecționarea producției care a devenit pentru araabMUZIK un job cu normă întreagă în ziua de astăzi."Când am început să fac beat-uri, am trecut de la clape la o combinație de software și MPC, pentru că vroiam să aud și să-mi fac propria mea muzică. Dorința de a crea noi beat-uri îmi vine natural.”

LINEUP:

araabMUZIK Live Show
Musai
Grigo & Guests

BILETE:

30 de lei - intrare

DETALII:

DATĂ: Joi, 12 Martie 2015
ORĂ: 21:00
LOCAȚIE: Club Eden
ADRESĂ: Calea Victoriei nr.107


LINK EVENIMENT FACEBOOK:
https://www.facebook.com/events/436698063149433/

PARTENER:

OLMECA
https://www.facebook.com/olmecatequilaromania

SPONSORI:

AQUA Carpatica
https://www.facebook.com/aqua.carpatica

GROLSCH
http://www.facebook.com/ExperimentalistRO

PARTENERI MEDIA:
121.RO, 24 FUN, 1MUSIC CHANNEL, ALLTIME CLUBBING, ANYPLACE, ADVICE STUDENTS, BEST-EVENT, BESTMUSIC, DJSETS, FEEDER.RO, ERAGON VIBES, GETLOKAL, ICONCERT, INFOMUSIC, MUSIC ADDICT, MUSIC NIGHT, ORASUL MEU, PORT.RO, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, ROEVENTS, RING, SAPTE SERI, STUDENT DIN PROVINCIE, UZR.RO, SUBURBAN MAGAZINE, SEKAZONE, URBAN, URBN CONCEPT STORE, PARTYTRCKR.COM, VINSIEU.RO, UTV, ZILE SI NOPTI

ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/436698063149433/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 973
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

alina silaghi

Adaugat in urma cu 3319 zile, 25 Feb. 2015

Adaugat de WiseFactor

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 22

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .