poze burn residency showcase pres osunlade

BURN RESIDENCY SHOWCASE pres. OSUNLADE

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 15 Mai 2015 22:00
Doctor Constantin Istrati nr. 1

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte , Petreceri

Aflat la a patra ediție, burn Residency prezintă pe 15 mai un showcase incandesent oferit de cei 5 DJ-i calificați în finala națională a competiției și de producătorul-fenomen Osunlade, cu ritmurile sale afro latin house pe o structură solidă deep techno. Halele Carol va găzdui o desfășurare de forțe ale mixajului alături de Kurtis Kromm, Mihai Vladu, Sevenego, Diego_ro și MystikVybe, cu seturi în avanpremiera playlistului Ibiza Sonica Radio. Juriul internațional va decide ce DJ român își va face bagajele pentru bootcamp-ul burn Residency, desfășurat sub mentoratul lui Pete Tong, Carl Cox și al altor grei din industrie. În următoarea etapă, burn Residency ridică miza la 100.000 euro pentru viitorul wunderkid al Ibizei, care va deveni rezident pe insulă, numai 3 dintre DJ-ii din bootcamp intrând în competiția finală. burn Residency, în prezent cea mai mare competiție internațională de DJ-i, este dedicată integral descoperirii și dezvoltării tinerelor talente în sfera muzicii electronice, aducând anual pe aceeași scenă personalități consacrate și DJ-i debutanți plini de potențial. Showcase-ul va fi completat de Bog, câștigătorul ediției locale burn Residency 2014, și de DJ-ul local Fouchat, cu un mix deep organic tribal house. Halele Carol își deschid porțile pe 15 mai începând cu ora 22:00, iar accesul se face doar pe bază de invitație.

Ascultă mixurile celor 5 finaliști aici:
Kurtiss Kromm
Mihai Vladu
Sevenego
Diego_ro
MystikVybe
###
DESPRE BURN ENERGY
burn energy susține muzica electronică avangardistă. Suntem în continuă căutare de noi talente și noi mijloace de expresie, alături de genurile muzicale progresive și creative, oriunde s-ar afla ele. Nu suntem avocații nișelor și nici judecătorii mainstream-ului, întrucât creativitatea nu cunoaște limite, reguli și bariere.

OSUNLADE
// St. Louis, US // Yoruba Records
https://www.facebook.com/pages/OsunladeYoruba-Records
https://soundcloud.com/osunlade
https://yorubarecords.net
https://twitter.com/RecordsYoruba
https://soundcloud.com/yoruba-records

Osunlade este un artist care personifică arta. Muzica sa, precum și ființa sa, creează melodii unificate ce se manifestă în exterior prin echilibru, viață și înțelepciune. Originar din St Louis Missouri, un loc cunoscut pentru pionieratul jazz-ului, blues, precum și pentru artiști inovatori ca Miles Davis, Osunlade a descoperit pianul, iar atunci viziunea asupra vieții sale i s-a arătat precum un porumbel din cer. Până la vârsta de doisprezece ani a descoperit un interes în crearea și producerea propriilor piese, a format o trupă locală, a învățat el însuși să cânte la mai multe instrumente și a studiat în continuare dezvoltarea tehnicilor ce redau sunetul său unic.
Călătoria sa profesională a început în 1987, la vârsta de șaptesprezece ani, în timpul unei vizite la Hollywood. Acolo a avut un rol în dezvoltarea unor piese muzicale pentru mai multe proiecte, printre care s-a numărat și show-ul de televiziune pentru copii Sesame Street. S-a mutat la Los Angeles și a început ceea ce avea să devină o lungă istorie de producție muzicală. Câțiva ani mai târziu, el produce primul album pentru Interscope Records. Artistul a fost Gerardo, iar albumul a fost premiat multi-platinum. În următorii zece ani a produs peste douăzeci de albume creditate, cu patru single-uri de aur, ce au ivit oportunitățile prin care artistul și-a îmbunătățit abilitățile de producător. Osunlade, simțind presiunile practicilor de afaceri din industrie că umbresc pasiunea lui pentru muzică, a decis să nu mai lucreze sub influențele idealurilor corporatiste și cerințele acestora, a ales să se liniștească, găsind liniștea spirituală, onorând sufletul său. Acest lucru l-a adus la Ifá, o cultură ancestrală naturalistă, care derivă din triburile Yoruba din Africa și care a fost practicată de sclavi în timpul diasporei în America.
În 1999, Osunlade își vede visul realizat devenind fondatorul Yoruba Records. Recunoscută ca una dintre cele mai importante case de muzică underground dance din întreaga lume, Yoruba Records este pur și simplu o sursă de muzică creată special pentru a ridica spiritul. Aici a găsit dragostea pe care a căutat-o ani de zile în cadrul comunității underground a muzicii dance. Odată cu creșterea succesului label-ului a crescut și cererea ca Osunlade să se extindă.
În 2001 a lansat albumul de debut pe Soul Jazz Records "Paradigm", care a devenit rapid unul dintre cele mai mari albume house și care a contribuit la numirea lui Osunlade ”Mesia” muzicii house ancestrale. Cu sprijinul celorlalți artiști de nivel internațional muzica sa a fost introdusă acum unui spectru mai larg de ascultători. Un an mai târziu, Osunlade se mută în insula Puerto Rico și mută operațiunile label-ului la Londra.
Cu propria sa familie de producători talentați și artiști dezvoltând și reinventând sunetul, evoluția label-ului este fără sfârșit și luminoasă. Seturile semnate de el au devenit acum legendare, punând echilibru și pasiune în Yoruba Records, lucrând la transmiterea unui sentiment viu prin sunetele sale.
------------------------------------------------------
SPECIAL LINE-UP
Osunlade
Fouchat
Bog

FINALIȘTI burn Residency Romania
Kurtiss Kromm
Mihai Vladu
Sevenego
Diego_ro
MystikVybe

---------------------------------------------------------
BILETE
Pe bază de invitație. Pentru detalii legate de predarea invitațiilor vă rugăm să ne scrieți la: burn@heist-industries.com.
----------------------------------------------------------
LINK EVENT FACEBOOK
https://www.facebook.com/events/353160728214000/
----------------------------------------------------------
PARTENERI MEDIA
24 FUN, 1 MUSIC CHANNEL, ADVICE STUDENTS, ALLTIME CLUBBING, ANYPLACE.RO, BEST-EVENT.RO, BESTMUSIC.RO, DJSETS.RO, ICONCERT.RO, INFOMUSIC, MUSICADDICT.RO, MUSICNIGHTS.RO, ORASULM.EU, PORT.RO, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, ZIARUL RING, SAPTE SERI, STUDENT DIN PROVINCIE, SEKAZONE.RO, URBAN.RO,PARTYTRCKR.COM, VINSIEU.RO, ZILE SI NOPTI

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/353160728214000/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1408

Eveniment postat de organizator

alina silaghi

Adaugat in urma cu 3245 zile, 10 Mai. 2015

Adaugat de WiseFactor

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 22

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .