poze concert de vin ro u i inima albastra

Concert: De vin roșu și inimă albastră

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 30 Noiembrie 2016 19:30 - Miercuri 30 Noiembrie 2016
strada Vasile Urseanu nr. 1 Ceainăria ARTea

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte , Petreceri

Numar min/max participanti: 25/30

concert de muzica românească reinterpretată

Vă invităm miercuri, 30 noiembrie 2016, chiar de Sfântul Andrei şi în ajunul zilei nationale, la o seară românească plină de ritm şi voie bună, cu Ioana Ernea (voce), Radu Sinaci (violoncel), Pavel Zurka (contrabas) şi Raubel Torres Gonzalez (percuție).

Programul lor conţine piese cântate cândva în cele mai cu ştaif localuri bucureştene de Maria Tănase, Ileana Sărăroiu, Romica Puceanu, Gabi Luncă, Gică Petrescu, Ionel Tudorache şi alte voci inconfundabile ale muzicii româneşti, reinterpretate pe ritmuri de blues, swing, reggae, jazz manouche şi nu numai.

Radu, un violoncelist absolut genial, membru al Orchestrei de Cameră Radio, cu numeroase colaborări cu artişti importanţi (ultima chiar cu Grigore Leşe) trece cu mare uşurinţă de la un gen muzical la altul, făcându-i o imensă plăcere să facă asta cu talent şi umor şi în proiectul Playthoven.

Pavel este membru al Orchestrei Operei Române din Bucuresti şi al Orchestrei de Cameră Radio, face parte şi din proiectul de jazz manouche Hot Club de Bucharest şi vine în acest proiect cu un simţ al foclorului născut şi crescut mai ales în Banatul Sârbesc.

Ioana a început să cânte tango argentinian cu mulţi ani în urmă, fiind invitată să cânte apoi la festivaluri de gen din ţară şi nu numai. Ea a trecut apoi la muzica sud-americană, fondând proiectul Habanegra, şi a continuat pe aceeaşi linie a muzicii tradiţionale cu muzică românească şi balcanică. De formaţie actriţă, ea face în aşa fel încât fel încât povestea fiecarei melodii devine a ei si o trăieşte alături de public.

Despre Raubel, basist de fel, cu numeroase concerte în Europa şi în țară, alături de Biu Marquetti, Analia Selis, Wladimir Pesantez, Orchestra Sălii Radio, Tasha Rodriguez şi mulţi alţii, este cel mai important să spunem că este originar din Havana, Cuba, ca să vă daţi seama cam cum va fi partea de percuţie.Aşadar, vom sărbători Sf Andrei cu un concert la care nu vă veţi putea opri picioarele măcar din a bătea ritmul, dacă nu, chiar din a dansa.

Suport artisti: 30 ron
Rezervari: 0773 303 113 (intre 14-22)

Parteneri media: Radio România Cultural, Teen Press, OnlineGallery.ro, InOras.ro, IQool, Concerte Azi, Anyplace.ro, Metropotam, Umblat.ro, Şapte Seri, Feeder.ro, BookBlog, România Pozitivă, Subversiv.ro, Ceaşca de cultură, Coţofana urbană, Happy, RoEvents, Urban.ro, MamaPeToc.ro, Zile şi Nopţi, Yum Stops, Asociaţia Sarang, Zâmbet şi sănătate

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/352094018476864/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 889

Eveniment postat de organizator

adina chitu

Adaugat in urma cu 2678 zile, 28 Nov. 2016

Adaugat de Adina13487

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 77

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .