poze  tempo de amor gabriela costa alex man

"Tempo de amor" - Gabriela Costa & Alex Man

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 10 Ianuarie 2015 20:30
BackYard Garden&Pub: str. Popa Nan, nr. 5

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte

„Cine nu a descoperit până acum miracolul muzicii braziliene, are un binecuvântat prilej să o facă, audiind, bucurându-se de discul „Tempo de amor”, acreditat de doi dăruiţi interpreţi români care încearcă să lanseze prin argumentele artei lor o amplă punte către îndepărtata ţară din America Latină .. .Brazilia.

Ascultîndu-i şi reascultîndu-i pe Gabriela Costa, pe Alex Man, ajungi să nutreşti convingerea că ei au fost născuţi şi nu făcuţi pentru bossa nova, pentru samba, pentru choro, specii muzicale cu care cei doi se identifică afectiv şi profesional în totalitate.

„Toate aceste atribute apar ilustrate cu fervoare nedrămuită, cu emoţia trăirii interpretative dar mai ales cu o aparte disponibilitate pentru acea minuţiozitate de artizan a cizelării, de către Gabriela şi Alex. Odată în plus ei se dovedesc maeştri în selectarea şi ordonarea pe criteriul diversităţii de limbaj şi expresie a materialului muzical inclus în album. De subliniat opţiunea mărturisită a artiştilor de a ocoli cu bună ştiinţă drumurile bătătorite, prin investigarea unor lumi de frumuseţi mai puţin cunoscute, dar desigur, acreditate valoric. În aceeaşi ordine de idei, fie-ne permis să evaluăm cu o notă foarte bună şi cele trei creaţii originale, două compoziţii ale Gabrielei şi una a lui Alex.

Fiindcă mulţi ascultători nu cunosc limba portugheză, vocalista a avut o binevenita idee de a anticipa prin câteva cuvinte rostite româneşte în introducerile unora dintre piese, esenţa textelor respective.
Pentru exuberanţa, talentul, implicarea cu trup şi suflet în actul devoţiunii pe altarul muzicii, investite de componenţii duo-ului „Brazilian Like” – toată admiraţia mea! ” (Florian Lungu)

Intrare: 10 lei
Informatii si rezervari: 0734 474 747.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1419176641706819/

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 806
diana bordianu

Adaugat in urma cu 3398 zile, 05 Ian. 2015

Adaugat de TeatrulRosu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1828

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .