poze balul bobocilor unarte in club eden

Balul Bobocilor UNArte in Club Eden

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 13 Decembrie 2014

Categorii: Cluburi si Discoteci , Petreceri , Alte Evenimente

UNArte Bucuresti anunta zambind pe sub mustata ca a sosit momentul ACELA din an, cand ne reunim pentru a elibera geniul creator prin dans. Pe 13 decembrie, la Club Eden, punem muza de la muza si facem sa se intample un inspirational Bal al Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti.

Pentru o seara de iarna, lasam pensulele, tabletele grafice, tiparele, daltele si aparatele de fotografiat acasa ca sa putem ridica mainile in aer pentru Boca 45, DJ si producator britanic de funky breakbeat cu state vechi in cluburile lumii. Seturile sale energizeaza si cel mai sceptic ascultator, servind de la pupitru preparate bogat asezonate cu ritmuri de hip-hop, disco, soul si funk din ampla sa colectie de viniluri.

O serie de mixuri de 45s au pictat in culori vii notorietatea artistului, dand nastere ”febrei Boca 45”, care va cuprinde Balul UNArte din acest an. Selecta participare a DJ-ului britanic va fi sustinuta de artistii locali Vlad Dobrescu si Giuser, responsabili de dans si buna-dispozitie.

Biletele la Balul Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti, acest party artistic destinat tuturor celor care apreciaza o seara dansanta de exceptie, pot fi achizitionate in avans la pretul de 15 lei sau de la intrare in club, la pretul de 20 de lei.

Boca 45
Bristol/UK
https://www.facebook.com/Boca45
http://boca45.bandcamp.com/album/pitch-sounds
https://soundcloud.com/boca45

DJ si producator din Bristol, Marea Britanie, Scott ”Boca” Hendy aka ”Boca 45” este un foarte iscusit fauritor de beat-uri, care dupa 10 ani, poate fi linistit considerat unul din promotorii genului funky breakbeat. Pasiunea lui nestavilita pentru funk, soul, hip-hop si psych transforma orice sunet iesit din turntable-ul sau in coloana sonora a unui dans nebun, Boca 45 jucand in aceeasi liga cu RJD2, DJ Format si DJ Shadow.

Ceea ce artistul numeste cu mandrie febra ”Boca 45” se regaseste in cele trei albume solo lansate, Pitch Sounds, Vertigo Sounds si Bombonera Sounds, in colaborarile mega-aclamate cu DJ Andy Smith si lansate sub egida “Dynamo Productions”, precum si in noul proiect ”Beekeper”, dezvoltat impreuna cu promitatorul DJ Parker. in acelasi timp, Boca formeaza impreuna cu Gee, responsabil de voce, trupa ”Malachai”, in care creeaza cu aceeasi minutiozitate ritmuri dintre cele mai intense, oferind o calatorie halucinanta in muzica underground britanica. Cei doi flacai au lansat deja doua albume cu Domino records, casa de discuri care isi ocupa de asemenea timpul promovand trupe ca Arctic Monkeys sau Animal Collective.

Un avid colectionat de viniluri, Boca 45 este intotdeauna inarmat cu o cutie plina-ochi de discuri de 7”, pentru a prinde in mrejele lui muzicale publicul care se imbulzeste la showuri de pe intreg mapamondul. si reuseste de fiecare data! Combinatia de muzica disco, productii clasice de rap, soul si potentatorul de gust preferat al lui Boca 45 – funk-ul, il intruchipeaza ca pe un arheolog sonic, care devoaleaza cele mai fine groove-uri ale istorie muzicii funky si cele mai pure breakbeat-uri din era DnB, cuprinse in notorioasele serii de mixuri ‘Boca Plays his 45s’.

O prezenta muzicala prolifica, dar atrasa de abscons, Scott Boca Hendy are la activ numeroase lansari sub diferite nume de scena cu faimoase case de discuri ca “Island”, “Domino”, “Grand Central”, “Illicit”, “Jalapeno”, “Unique” si “Jack To Phono”. Pentru ca ii place sa se fofileze ca persoana, lasand seturile pe care le modeleaza sa vorbeasca in locul lui, singurul mod de a absorbi din energia sa molipsitoare este sa te zbengui la un show de-al lui si sa intrii in ”febra Boca 45”.

Vlad Dobrescu
Bucuresti/RO
https://www.facebook.com/vladobrescu

MC si producator autohton de exceptie, Vlad Dobrescu este unul dintre fondatorii legendarei trupe de hip-hop romanesc CTC, precum si FacemRecords, prima casa de discuri de hip-hop independenta din Romania. Un cavaler al rimelor atent mestesugite, Vlad Dobrescu stie cum sa se faca auzit, vocea sa in muzica hip-hop autohtona fiind extrem de apreciata, mai ales pentru mesajul pe care il transmite.

Cochetand cu platane, beaturi si mixuri, Vlad Dobrescu reprezinta cultura hip-hop din Romania cu tot ce inseamna ea - pasiune, talent si viteza vorbelor alese, magnetizand publicuri numeroase la fiecare dintre concertele lui. Pentru ca muzica este coloana sonora a vietii lui, Vlad Dobrescu savureaza lirica si ritmul, pe care le combina intr-un produs hip-hop romanesc de calitate.

LINEUP:

Boca 45 (Bristol/UK)
Vlad Dobrescu (CTC)
Giuser (Bucuresti/RO)

BILETE:
15 lei – in avans
20 de lei – la intrare

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 934
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3423 zile, 06 Dec. 2014

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .