poze petrecerea feisbuchistilor in club spice din bucuresti

Petrecerea Feisbuchistilor in Club Spice din Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 6 Februarie 2010 21:00
Club Spice: Calea Victoriei 21-23

Categorii: Cluburi si Discoteci , Petreceri

Iata prima editie a unei petreceri dorite de ceva vreme! Petrecerea feisbuchistilor- primul party al utilizatorilor de retele sociale din Romania.

Sambata, 6 februarie 2010, in club Spice din Bucuresti (Calea Victoriei) va avea loc prima petrecere a utilizatorilor de retele sociale din Romania. Sute de persoane cu conturi de Facebook s-au imprietenit virtual, apoi si-au dorit sa se cunoasca personal. Petrecerea Feisbuchistilor a pornit ca ide de la un cont FB (chic de zece / Alina ZARA) si a fost preluata de agentia de evenimente Bigfoot Media Events reprezentata pe FB de catre Mihai Bobonete , care a transformat-o intr un eveniment social national.

Datorita diversitatii participantilor la eveniment, programul va fi la fel de divers: un warm up de socializare, expozitie foto Vlad Eftenie (outdoor real life) moment de stand-up comedy (caterink despre internautisti cu Bordea si Radu), concert Mihai Margineanu and Band, party (You Tube/uri max & DJ-I cu amprenta clubului Spice).

Petrecerea feisbuchistilor sprijina campania "Agentiei de-mplinit dorinte chicD10" Prieteni pentru RADU si ROBERT, Radu si Robert, doi gemeni autisti, cu un coeficient de inteligenta surprinzator, au o dorinta uluitoare pentru lumea de astazi. Daca ii intrebi ce isi doresc mai mult si mai mult, iti spun detasat: prieteni. Pentru ca, dupa parerea lor, este singurul lucru care le lipseste, dar si cel mai greu realizabil. Vrem sa-i ajutam sa-si faca o gasca de prieteni, cu care sa-i trimitem intr-o vacanta... pentru prima data in viata lor! Sunt doi gemeni de 13 ani, care au luptat toata viata cu autismul si sunt la un pas de a-l invinge. Astfel de cazuri sunt rare. Au nevoie de prieteni, de oameni care sa patrunda in lumea lor, sa le demonstreze ca le pasa! La petrecere venim de acasa (fara titlu de obligativitate) cu un plic pe care scriem "add prieten" si un nume sau ID. Pe ideea de blank donation! Si, daca aveti rabdare, un mesaj pentru ei. In plic poti pune exact cat te lasa inima, prieteneste! Unii dintre noi avem, numai pe Facebook, 4237 de prieteni. Si in fiecare zi ni se mai adauga cateva zeci virtual. Facem un experiment-provocare: cati se vor aduna, real, pentru Radu si Robert? Numaram la final mesajele! Putem sa facem ce n-a mai facut nimeni niciodata pana acum: un grup de prieteni reali, dintr-o mare gasca virtuala, cu suflet, pentru doi copii minunati! Povestea lor o gasiti aici: www.agentiademplinitdorinte.blogspot.com

La petrecere participa exclusiv posesorii de cont Facebook. Lista de invitati este creeata in urma unui friend request la un cont special lansat pe 1 februarie "Petrecere Dezece". In momentul in care se primeste add on si se confirma prietenia, este asigurata invitatia la party si badge-ul cu nickname-ul de Facebook. La aceasta prima editie, primesc invitatie 500 de utilizatori Facebook. La Petrecerea feisbuchistilor si-au anuntat participarea si o multime de vedete, care folosesc aceste retele sociale, cu precadere Facebook-ul, declarata ca fiind cea mai desteapta si utilizata dintre cele existente pe piata romaneasca.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 692
Cuvinte cheie: Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5191 zile, 02 Feb. 2010

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .