poze kakfa back in stand up cu tony si mane

KAKFA back in stand-up cu Tony si Mane!

Bucuresti , Bucuresti. Joi 29 Ianuarie 2015 20:30 - Joi 29 Ianuarie 2015
Bulevardul Carol I, nr. 55, Bucuresti

Categorii: Cluburi si Discoteci

Numar min/max participanti: 60/200

KAKFA back in stand-up cu Tony si Mane!

Asa cum v-am obisnuit, continuam sirul evenimentelor de stand-up comedy desfasurate in KAFKA, cel mai nonconformist loc din Bucuresti, unde poti dansa, socializa, te poti juca, poti citi una din cartile scrise de Franz Kafka puse la dispozitie sau poti veni cu lectura de acasa, poti lucra sau poti face cumparaturi din magazinul lor de souveniruri unice si inedite.

Cum o noua zi de joi se aproapie, pe toti cei care vreti sa va delectati si sa va incarcati bateriile cu o portie consistenta de ras si voie buna, va asteptam in KAFKA, pe 29 ianuarie, de la ora 20:30 sa radeti cu Mane si Tony. Artistii promit un show pe cinste, menit sa va elibereze de grijile cotidiene si sa va inspire sa gasiti cele mai bune solutii pentru o viata traita cu zambetul pe buze.


Toni spune despre el ca daca ar fi fost evreu, ar fi fost Rodney Dangerfield, daca ar fi fost negru ar fi fost Richard Pryor, dar e moldovean asa ca e mereu in deschidere. Nascut intr-o familie cu traditie si principii lichide, in care se bea din 1855, a invatat de mic ca in viata, daca vrei sa-ti mearga snur, tre' sa fii un pic siret. Si ca singura sticla periculoasa e aia goala.

Mane doar se pretinde ceva mai serios. Actor de meserie, tanarul nostru s-a apucat de stand up comedy la 16 ani. Se mandreste cu marele trofeu al competitiei internationale de stand up comedy ''FISC 2013'' si cu spectacole garla in toate partile Romaniei. A urcat in deschiderea tuturor comediantilor cunoscuti din Romania precum Mihai Bobonete, Catalin Bordea, Teo, Vio, Costel sau Micutu iar dupa ce volumul de glume a crescut semnificativ a inceput sa faca spectacole complete alaturi alti noi veniti in aceasta bransa. La doar 22 de ani Mane este pregatit chiar de un "one mane show". 

Acestea fiind spunse, va asteptam cu mic, cu mare joi, 29 ianuarie, de la ora 20:30 in Kafka, unde se da ora fixa la distractie si voie buna. Intrarea la eveniment este libera. Nu aveti nevoie decat de rezervare.

Mai multe detalii despre locatie si eveniment pe https://www.facebook.com/KafkaBarCafe.

Evenimentul se bucura de sustinerea partenerilor media studentie.ro, 220.ro, cinemagia.ro, infomusic.ro, urban.ro, bucuresti.ro, TV City si SalonTV.

https://www.youtube.com/watch?v=08yjuy7Vbe4

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/KafkaBarCafe

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1380

Eveniment postat de organizator

nicoleta chirita

Adaugat in urma cu 3366 zile, 28 Ian. 2015

Adaugat de nicoleta.chirita

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .