poze krafty kuts act in club gaia din bucuresti

Krafty Kuts act in Club Gaia din Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Luni 21 Iunie 2010 23:00
Club Gaia: Str. Tarmului 19

Categorii: Cluburi si Discoteci

Seria de petreceri Gaia Alterego aduce in Bucuresti in data de 21 mai, pe unul dintre cei mai renumiti DJ de pe scena break-beat-ului international: Krafty Kuts!

Martin Reeves, AKA Krafty Kuts, este fara indoiala unul dinre cei mai renumiti DJ din lume. Printre numeroasele titulaturi dobandite de-a lungul carierei, se numara Best International DJ in cadrul Australian Dance Music Awards, Face of Breaks in cadrul Breakspool 2003 sau Best Breaks DJ la decernarea premiilor M8 Ibiza 2006.

Krafty şi-a inceput cariera in industria muzicala odata cu deschiderea propriului sau magazin de discuri, dobindind astfel cunoştinte bogate in domeniul hip-hop şi funk. Incepind din anul 1996, Krafty Kuts si-a consolidat statura de DJ, fiind prezent pe toata coasta de sud a Angliei si mixand in studio. Prima mare lovitura a dat-o dupa ce Norman Cook aka Fat Boy Slim i-a ascultat dubplate-ul cu Gimme The Funk, inscriindu-l imediat in clasamentul sau, Southern Fried. Succesul a fost masiv, avind drept rezultat o cooperare cu Ministry of Sounds pentru lansarea simbolului FSUK Records, cooperare soldata cu piesele Funky Elements, Wild In the Aisles şi Return of the Elements. La scurt timp, in anul 1998 apare prima compilatie a lui Krafty Kuts: Slam the Breaks On.

In ultimii ani, Krafty a creat muzica pentru colana sonora a brandurilor Coca-Cola si Playstation 2 si a colaboreat cu faimosul regizor Guy Richie la coloana sonora a filmului Mean Machine. Pana in prezent Krafty a realizat 3 albume de studio si numeroase compilatii, single-uri si remixuri. In 2009 este lansata compilatia „Against the Grid” , castigatoare a premiului de Best Compilation la premiile Breakspoll Awards de anul acesta.

Evenimentul de pe 21 mai din Club Gaia face parte din seria Gaia Alterego care a reunit in ultimii doi ani nume precum DJ Krush, Kid Koala, The Glitch Mob, DJ Vadim, Kormac, Sensor & Pisica Patrata. Line-up-ul petrecerii este completat de SEB.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 844
Cuvinte cheie: Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5070 zile, 11 Mai. 2010

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .