poze sasha in kristal glam club din bucuresti

Sasha în Kristal Glam Club din Bucureşti

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 25 Aprilie 2010 23:00
Kristal Glam Club: John Sebastian Bach 2

Categorii: Cluburi si Discoteci

Sasha revine in Romania la platanele din Kristal Glam Club pe 24 aprilie 2010.

Sasha, Alexander Coe pe numele sau adevarat, a facut cunostinta cu muzica de dans in forma ei din ultimii 20 de ani abia dupa ce a plecat din Tara Galilor. Si-a ales o destinatie perfecta: Manchester, locul unde, la final de ani '80 si inceput de '90, acolo exista cel mai renumit club din lume, club in care a cantat Madonna in prima ei aparitie live in Marea Britanie.
Pentru ca i-a placut tare mult ce a auzit la “The Hacienda”, erau zorii miscarii acid house, Sasha s-a mutat la Disley, in apropiere de Manchester, si s-a apucat sa invete sa mixeze.
“Breezer” este colaborarea din 2002 dintre Sasha si olandezul Junkie XL cunoscut pentru celebrul single “A Little Less Conversation”, o resuscitare a regelui rock 'n' rol-ului, Elvis Presley. Junkie XL l-a ajutat pe Sasha sa-si lanseze primul disc, “Airdrawndagger”, un disc la care a lucrat ani buni pentru ca l-a dorit “cat mai aproape de perfectiune”. Aproape ca i-a iesit. Critica a fost destul de favorabila cu albumul lui Shasha, fanii au inceput sa vina in numar din ce in ce mai mare la show-urile sale. Chiar si artistii au inceput sa-l caute pe galez, artisti cu nume in aceeasi zona muzicala.
Sasha a castigat in greutate – adica in celebritate – in momentul in care a facut echipa cu un englez.
In 1993, Sasha l-a intalnit pe John Digweed cu care avea sa lanseze mai multe compilatii “Northern Exposure”, sa calatoreasca in toata lumea pentru show-uri “la dublu” si sa fie considerat “superstar DJ”, titulatura de care nu se bucura prea multi.
Cei doi au reusit in 2002 sa aduca – asa cum spun criticii – “un moment remarcabil in muzica de dans”, turneul “Delta Heavy”. Au acoperit atunci 31 de orase de pe continentul nord-american, 85.000 de oameni au asistat la show-urile lor, performanta fiind copiata de multi DJ dupa aceea. Sase ani mai tarziu au repetat figura, dar la o scara ceva mai mica. Un turneu de 21 de date intr-o luna, tot in America de Nord, turneu incheiat cu prezenta in cel mai mare eveniment muzical din lume - “Coachella Valley Music & Arts Festival”. Aici au fost pe aceeasi scena si alte nume din aceeasi zona muzicala: Fatboy Slim, Hot Chip, Above & Beyond, Kraftwerk si Justice.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 494
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 3729 zile, 12 Mar. 2010

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .