poze sasha in kristal glam club din bucuresti

Sasha în Kristal Glam Club din Bucureşti

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 25 Aprilie 2010 23:00
Kristal Glam Club: John Sebastian Bach 2

Categorii: Cluburi si Discoteci

Sasha revine in Romania la platanele din Kristal Glam Club pe 24 aprilie 2010.

Sasha, Alexander Coe pe numele sau adevarat, a facut cunostinta cu muzica de dans in forma ei din ultimii 20 de ani abia dupa ce a plecat din Tara Galilor. Si-a ales o destinatie perfecta: Manchester, locul unde, la final de ani '80 si inceput de '90, acolo exista cel mai renumit club din lume, club in care a cantat Madonna in prima ei aparitie live in Marea Britanie.
Pentru ca i-a placut tare mult ce a auzit la “The Hacienda”, erau zorii miscarii acid house, Sasha s-a mutat la Disley, in apropiere de Manchester, si s-a apucat sa invete sa mixeze.
“Breezer” este colaborarea din 2002 dintre Sasha si olandezul Junkie XL cunoscut pentru celebrul single “A Little Less Conversation”, o resuscitare a regelui rock 'n' rol-ului, Elvis Presley. Junkie XL l-a ajutat pe Sasha sa-si lanseze primul disc, “Airdrawndagger”, un disc la care a lucrat ani buni pentru ca l-a dorit “cat mai aproape de perfectiune”. Aproape ca i-a iesit. Critica a fost destul de favorabila cu albumul lui Shasha, fanii au inceput sa vina in numar din ce in ce mai mare la show-urile sale. Chiar si artistii au inceput sa-l caute pe galez, artisti cu nume in aceeasi zona muzicala.
Sasha a castigat in greutate – adica in celebritate – in momentul in care a facut echipa cu un englez.
In 1993, Sasha l-a intalnit pe John Digweed cu care avea sa lanseze mai multe compilatii “Northern Exposure”, sa calatoreasca in toata lumea pentru show-uri “la dublu” si sa fie considerat “superstar DJ”, titulatura de care nu se bucura prea multi.
Cei doi au reusit in 2002 sa aduca – asa cum spun criticii – “un moment remarcabil in muzica de dans”, turneul “Delta Heavy”. Au acoperit atunci 31 de orase de pe continentul nord-american, 85.000 de oameni au asistat la show-urile lor, performanta fiind copiata de multi DJ dupa aceea. Sase ani mai tarziu au repetat figura, dar la o scara ceva mai mica. Un turneu de 21 de date intr-o luna, tot in America de Nord, turneu incheiat cu prezenta in cel mai mare eveniment muzical din lume - “Coachella Valley Music & Arts Festival”. Aici au fost pe aceeasi scena si alte nume din aceeasi zona muzicala: Fatboy Slim, Hot Chip, Above & Beyond, Kraftwerk si Justice.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 689
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5130 zile, 12 Mar. 2010

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .