poze 5 idei de cadouri pentru 5 feluri de barba i

5 idei de cadouri pentru 5 feluri de bărbați

Bucuresti , Bucuresti. Joi 19 Decembrie 2019 19:00 - Miercuri 25 Decembrie 2019
str. C. A. Rosetti 47, et. 1, Fundația Calea Victoriei

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Tu îl cunoști cel mai bine și știi ce-i place. Dar chiar și tu ai nevoie de o mână de ajutor când trebuie să te hotărăști ce cadou să-i faci de Crăciun. Avem pentru tine câteva idei care satisfac cele mai variate gusturi și personalități.

Sunt genul de cadouri care rămân cu el pentru totdeauna, care-i aduc inspirație, calm, siguranță mult după ce perioada sărbătorilor a trecut. Mai mult: nu trebuie să alergi prin tot orașul ca să-i poți pune cadoul sub brad. Cadourile la care ne-am gândit vin singure la tine pe mail și le găsești pe site-ul Fundației Calea Victoriei.

Suflet de artist:

Are ochi pentru culori, peisaje, cadre inedite? Perfect. Fă-i cadou un curs la care să-și pună în valoare talentul. Ce zici de Cursul de Fotografie pentru începători, din 8 ianuarie sau Cursul de iniţiere în pictură, din 9 ianuarie?

Spirit practic:

Dacă îi place să aibă lucrurile sub control și abordează orice proiect metodic, în funcție de momentul în care se află acum cariera lui va aprecia unul dintre cursurile Cum să îmi gestionez mai bine banii: Atelier de educaţie financiară, din 13 ianuarie sau Cum să-ţi găseşti vocaţia – Atelier pentru adulţi, din 28 ianuarie.

Wind of change:

Știi că a făcut sau urmează să facă o schimbare majoră în carieră și va avea nevoie să lucreze la imaginea lui. Pune-i la dispoziție unul dintre aceste două instrumente care-i permit să descopere perspective noi: Limbajul non-verbal şi vocea în comunicare, din 18 ianuarie 2020 sau Stil vestimentar masculin: de la garderoba de bază la moda actuală, din 14 Ianuarie.

Savant curios:

Îl admiri pentru cultura sa generală și nu rămâne niciodată fără subiecte de conversație interesante. Excelent! O să se simtă ca peștele-n apă la cursurile Introducere în Istoria Religiilor, din 8 ianuarie, sau Fascinaţia trecutului: Introducere în Arheologie, din 13 ianuarie.

Science freak/ Pasionat de SF:

Nu ți-a fost niciodată clar care e diferența dintre Star Wars și Star Trek, dar pentru el nimic nu e mai incitant decât posibilitatea de a explora fără nicio opreliște misterele Universului. OK. Fă-i cunoștință cu alți pasionați de călătorii în spațiu, stele și nebuloase, la Atelier de Astronomie – Constelaţii, nebuloase, galaxii, din 21 ianuarie.

Asta e ce ne-a plăcut nouă din programul pregătit pentru luna ianuarie de cei de la Fundația Calea Victoriei, dar găsești mai multe variante de cadouri smart de Crăciun aici: https://bit.ly/35rAIkS

Scrie pe contact@victoriei.ro un mesaj în care spune ce cadou vrei să cumperi și așteaptă-l pe Moș Crăciun cu zâmbetul pe buze și liniște în suflet. :)

Mai multe detalii: https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/program-ateliere-2/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 528

Eveniment postat de organizator

calea victoriei

Adaugat in urma cu 1142 zile, 18 Dec. 2019

Adaugat de Calea Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1116

Alte Evenimente din Bucuresti
curs v ray chaos corona si arnold randare in 3d studio max

Curs V-Ray, Chaos Corona si Arnold, randare in 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs corel draw intensiv

Curs Corel Draw intensiv

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
martisoare faurite in romania

Martisoare faurite in Romania

Bucuresti, Bucuresti. 30 Ian 2023 - 10 Feb 2023
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .