poze atelier de actorie

Atelier de Actorie

Bucuresti , Bucuresti. Luni 22 Octombrie 2018 19:00 - Luni 22 Octombrie 2018
str. C. A. Rosetti 47, et. 1, Fundația Calea Victoriei

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Ți-am găsit un loc fain unde poți să-ți faci prieteni noi și să testezi o ipostază nouă: aceea de actor. Din 22 octombrie, la Fundația Calea Victoriei, Karina Nagy începe Atelierul de actorie. Cele cinci întâlniri de curs au loc seara, de la 19.00, într-o casă elegantă din centrul Bucureștiului, aproape de Romană și Universitate.

Exerciţiile şi situaţiile pe care le vei experimenta la atelierul de actorie îţi dau posibilitatea să îţi lucrezi inteligenţa emoţională şi inteligenţa corporală, ca să te faci întotdeauna înţeles mai clar de prieteni, colegi, familie.

Vei lucra la acest atelier pe text individual, pe care îl vei prezenta la ultima şedinţă, într-un mic spectacol, în faţa prietenilor şi a celorlalţi participanţi la curs. Ai ocazia să privești viaţa din perspective noi şi provocatoare, în timp ce te afli sub protecţia convenţiei teatrale, a jocului de rol şi a tipologiei de personaj.

Vei deveni mai sigur pe tine, vei învăța să abordezi mai relaxat și creative situațiile neprevăzute și, bineînțeles, să comunici mai ușor.

Uite care sunt temele celor cinci întâlniri ale atelierului de actorie:

1. Cunoaşte-te pe tine însuţi: joc de rol. Situaţii controversate. Primul pas spre înţelegerea subtilităţilor unui personaj şi a relaţiilor scenice. Ascultarea de sine.

2. Relaţia dintre personaje şi conflictele interioare. Cum se construiesc şi cum se sabotează. Cum ieşim onorabil din situaţii complicate. Antrenarea flexibilităţii.

3. Variante de rezolvare a conflictelor interioare şi interrelaţionale. Greutatea lui Nu şi greutatea lui Da. Exerciţiu practic de asumare.

4. Bucuria de viaţă şi comunicarea echilibrată cu partenerul. Antrenarea disponibilităţii de a ne simţi „noi”. Calea de la firescul cotidian la trăirea cathartică.

5. Să înceapă spectacolul! Cursanţii-actori sunt invitaţi să-şi susţină rolul în faţa publicului (fiecare participant poate invita doi sau trei prieteni).

Adresa fundației, unde va avea loc atelierul, este str. C. A. Rosetti 47, et. 1. Ca să te înscrii, trimite un mail pe contact@victoriei.ro și achită taxa de participare. Detalii găsești pe www.victoriei.ro

Mai multe detalii: https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/atelier-de-actorie/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 205

Eveniment postat de organizator

daniela bratu

Adaugat in urma cu 474 zile, 11 Oct. 2018

Adaugat de Daniela-Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 725

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
curs autocad lt 2019

Curs Autocad LT 2019

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
  • Ai ceva de zis?

    .